روحیه انتقادپذیری باید در جامعه تقویت شود

خبرگزاری شبستان: نماینده ولی ‌فقیه در استان خوزستان، با اشاره به احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه، اظهار داشت: در این راستا باید روحیه انتقادپذیری را در جامعه تقویت کنیم.<BR>

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، آیت ‌الله سید محمدعلی موسوی ‌جزایری، نماینده ولی ‌فقیه در استان خوزستان، امروز(17 بهمن) در همایش منطقه ‌ای ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور، با اشاره به گردهمایی ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر کشور در استان، آن را یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی و از آثار خدمات امام خمینی(ره) برشمرد و گفت: ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر، نماد و جلوه‌ ای از پیروزی انقلاب اسلامی و خون های مطهر شهدایی است که با صبر و استقامت به ثمر نشست.

 

وی با تأکید بر آنکه شکر نعمت انقلاب اسلامی باید در عمل متجلی شود، تصریح کرد: یکی از مصادیق انجام وظیفه شکر نسبت به این نعمت بزرگ، امر به معروف و نهی از منکر است، چرا که هدف انقلاب اسلامی به پا کردن معروفات و از بین رفتن منکرات می باشد.

 

وی با بیان اینکه اطاعت و التزام به ولایت فقیه و تداوم راه شهدا در نتیجه عمل به معروفات و ترک منکرات در جامعه نمود می ‌یابد، افزود: اقدامات انجام شده در راستای امر به معروف و نهی از منکر، باید به عهده مردم نهاده شود چرا که احیای امر به معروف و نهی از منکر وظیفه مردم است و البته آسیب‌شناسی و موانع‌شناسی در این مسیر بسیار مهم است.

 

آیت الله موسوی جزایری، با اشاره به اینکه مقتضیات در این مسیر باید به حداکثر برسد، تصریح کرد: در خوزستان مردم با اخلاق عشایری، امر به معروف و نهی از منکر را از جوانان بسیجی و حزب ‌الهی نمی ‌پذیرند و گاهی درگیری فیزیکی نیز به وجود می ‌آید.

 

وی با بیان اینکه در این راستا به اقدامات کارشناسی نیازمندیم و باید روحیه انتقادپذیری را در جامعه ایجاد کنیم، ادامه داد: در جلسات ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر بخشنامه‌ ها، قوانین و مقررات دولتی با اعتبار وجود دارد که فراموش شده ‌اند، اینها باید از بایگانی بیرون کشیده شود و در عرصه عمل و اجرای قانون قرار گیرد.

 

محمد صنایع، معاون توسعه منابع و نظارت راهبردی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور، نیز با بیان اینکه در دو ماه گذشته در پنج منطقه این همایش برگزار شده، هدف اصلی آن را برنامه راهبردی و تحول ستاد‏ احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور عنوان کرد و اذعان داشت: در سال 86 برای نخستین بار برنامه راهبردی این ستاد انجام و حرکت هایی نیز انجام گرفت اما به دلایل متعدد ضرورت بازنگری در برنامه‌ راهبردی و تحول در این ستاد در سال 91 احساس شد.

 

وی با اشاره به اینکه برنامه تحول از طریق تدوین و ابلاغ آیین‌نامه اتفاق نمی‌افتد، تاکید کرد: در تلاشیم که روح دگرگونی را در ستاد احیا ایجاد کنیم که البته در این میان نیاز به حضور مستمر و عزم جدی است، تحول از طریق زور و اجبار به دست نمی‌ آید و قابل تفویض نیست بلکه هر یک از ما باید ستونی از این تحول باشیم و مدل احیای فریضه کشور اسلامی ایران برگرفته از فرمایشات مقام معظم رهبری است.

 

همچنین سردار حسن شاهوارپور، فرمانده سپاه حضرت ولی‌عصر(عج) خوزستان، با بیان گزارشی از اقدامات ستاد احیای خوزستان، بیان کرد: طبق آسیب شناسی که توسط ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر در استان نسبت به تهدیدات فرهنگی صورت گرفت مهم ترین و خطرناک‌ ترین بستری که در نتیجه بررسی‌ های اطلاعاتی سازمان بسیج به دست آمد، ماهواره بود.

 

وی اظهار کرد: در راستای پرهیز داوطلبانه مردم از استفاده از شبکه‌های ماهواره‌ای، دیجیتالی شدن شبکه‌ های استانی در دستور کار قرار گرفت و هم ‌اکنون 50 درصد از مناطق استان تحت پوشش شبکه‌های کشوری قرار گرفتند، اما این عدد برای ما قبول قبول نیست چرا که بیش از دو میلیون از جمعیت استان تحت پوشش شبکه ‌های استانی قرار ندارند و به ماهواره رجوع می‌ کنند.

 

لازم به ذکر است، در این همایش دبیران و معاونان ستادهای احیای امر به معروف و نهی از منکر از استان‌های ایلام، کرمانشاه، بوشهر، ‌خراسان جنوبی، لرستان، فارس، کردستان، سیستان و بلوچستان و مازندران حضور داشتند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 340782

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha