به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، علی علامه زاده در نشست ستاد سفر رئیس جمهور به استان اظهار داشت: تمامی کمیته ها می بایست نهایت دقت را در اجرای برنامه های سفر داشته باشند چرا که کوچکترین مشکل در هر بخشی کل مجموعه استان را زیر سوال می برد.
وی اضافه کرد: برنامه ریزی ها و تقسیم کار صورت گرفته و هر کمیته می بایست با اعضای خود نشست های بیشتری برگزار کرده و برآیند آن را در ستاد مرکزی عنوان نماید تا تمامی نکات کوچک و بزرگ نمایان و تمامی جوانب سنجیده شود.
وی وظیفه تک تک کمیته ها را در جای خود بسیار حساس و مهم دانست و گفت: متناظر کمیته های شکل گرفته در زیر مجموعه این ستاد در نهاد ریاست جمهوری نیز همین کمیته ها تشکیل شده و لازم است روسای کمیته های استانی با کمیته های نهاد در مرکز ارتباط مستمر برقرار کرده تا هماهنگی ها به صورت دقیق تری انجام گیرد.
مصوبات پیشنهادی در حال تدوین است
در ادامه مسئول کمیته اعتبارات، تهیه و تدوین پروژه ها و گزارشات سفر بیان داشت: تا کنون 519 مصوبه پیشنهادی سفر رئیس جمهور از ادارات استان به این کمیته واصل شده که از لحاظ قانونی و میزان ضرورت و اولویت بررسی شده است.
صالح دریانورد افزود: از میان تمام پیشنهادات ارسالی از ادارات تا کنون 73 مصوبه پیشنهادی تدوین شده که در حال بررسی مجدد است تا هم بتوانیم تعداد پیشنهادات را به عدد کمتری برسانیم و هم به لحاظ قانونی، منطقی و میزان ضرورت دارای چارچوب محکم تری شود.
وی گفت: اولویت در اختصاص اعتبار به پروژه های بالای 80 درصد پیشرفت فیزیکی می باشد اما در تلاش هستیم تا نیازهای اصلی و ضروری استان و مصوباتی که می توانند دارای گستردگی تاثیر بوده و محرک واقعی برای رفع ابعاد مختلفی از مشکلات مردم باشند را در قالب یک مجموعه پیشنهاد در این سفر به حضور رئیس جمهور برسانیم.
مکان سخنرانی رئیس جمهور در کنار دریا تعبیه شود
مسئول کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات سفر نیز در این نشست اذعان داشت: پیشنهاد می کنم با در نظر گرفتن جوانب امنیتی حتی الامکان سعی کنیم مکان سخنرانی را در کنار دریا در نظر بگیریم تا نماد اصلی هرمزگان یعنی خلیج فارس نمود بیشتری داشته باشد و بر زیبایی های بصری نیز می افزاید.
مسعود پاکزاد امور اطلاع رسانی و خبر را یکی از ابعاد بسیار مهم و حساس سفر عنوان کرد و افزود: تمامی برنامه ریزی ها برای هماهنگی بیشتر انجام شده و لازم است با توجه به حساسیت این موضوع حتما از خبرنگاران و عکاسان استانی استفاده شود.
وی گفت: قرار نیست تبلیغات گسترده اداری را در بندرعباس انجام دهیم و این موضوع به صورت محدود دنبال می شود.
وی بازتاب سفر را بسیار مهم خواند و خاطر نشان کرد: دستاوردهای این سفر در ابعاد مختلف باید به درستی و مبتنی بر واقعیت به اطلاع مردم برسد.
اطلاع رسانی لازم برای جلوگیری از سرگردانی مردم انجام می شود
مسئول کمیته استقبال سفر نیز ابراز داشت: اطلاع رسانی لازم جهت جلوگیری از سرگردانی مردمی که می خواهند برای استقبال از رئیس جمهور حاضر شوند انجام می گیرد و کسی را در این زمینه نباید محدود کنیم.
وی افزود: البته هیچ برنامه ای برای آوردن دانش آموزان یا گروه های دیگر برای افزایش جمعیت استقبال نخواهیم داشت و استقبال به صورت کاملا مردمی و خودجوش انجام می گیرد.
وی گفت: تجربه نشان داده مردم هرمزگان به لحاظ پایبندی به انقلاب، نظم و دولت برای استقبال از رئیس جمهور حتما حضور پیدا می کنند و تنها باید پیش بینی های لازم برای مدیریت جمعیت انجام گیرد.
وی اذعان داشت: پیش بینی شده برای جمعیت مستقبلی که در محل تجمع و دیدار با رئیس جمهور منتظر هستند تا زمان ورود موسیقی محلی اجرا شود.
شایان ذکر است در این نشست دیگر مسئولین کمیته ها نیز برنامه های خود را در خصوص چگونگی اسکان، پذیرایی، حمل و نقل، امور حراستی و امنیتی سفر ریاست جمهوری به هرمزگان ارائه نمودند.
پایان پیام/
نظر شما