ظرفیت های استان در جهت ترویج فرهنگ مطالعه استفاده شود

خبرگزاری شبستان: استاندار هرمزگان گفت: ظرفیت های بسیار خوبی در استان وجود دارد که می توان با استفاده از آنها و صرف کمترین هزینه فرهنگ مطالعه را ترویج و نهضت مطالعه مفید را در بطن جامعه تشکیل داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، جاسم جادری در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی و نهضت مطالعه مفید استان هرمزگان با اشاره به اینکه در آیات و روایات اسلامی به موضوع مطالعه تاکید زیادی شده است، بیان کرد: امروز باید فرهنگ مطالعه در استان با استفاده از ظرفیت های موجود نظیر روحانیون، ائمه جمعه و فضاهای خوب فرهنگی و رسانه ای در جامعه ترویج داده شود.

وی با اشاره به اینکه برای جلوگیری از انحراف نسل جوان به حمایت خانواده ها نیاز است، خاطر نشان کرد: ریشه بسیاری از مشکلات به خاطر عدم مطالعه در جامعه است و با هدایت مردم به سمت مطالعه مفید، از بروز مشکلات اجتماعی جلوگیری می شود.

وی در ادامه گفت: امکانات دولتی کم و محدود است و تامین امنیت و معیشت مردم اولویت اصلی ما قرار گرفته زیرا در هر حالی باید کرامت انسانی مردم حفظ شود.

استاندار هرمزگان تصریح کرد: کتاب و کتابخوانی موضوعی مردمی است که برای ترویج آن نیز باید از حمایت های مردمی بهره برد و هم اکنون کتابخانه های شخصی تعدادی از علما از کتابخانه های عمومی نیز ، کتاب بیشتری دارد.

رئیس انجمن کتابخانه های عمومی استان هرمزگان با اشاره به اینکه جذب خیرین برای گسترش فرهنگ مطالعه اهمیت زیادی دارد، اظهار کرد :باید برای اهداء کتاب مردم برنامه ریزی منطقی انجام شود و با راه اندازی پایگاه های ثابت و سیار در سطح شهر، کتاب اهدایی مردم را جمع آوری نموده و در کتابخانه های محروم از آنها استفاده شود.

در ادامه این جلسه مشاور فرهنگی استاندار هرمزگان با بیان اینکه در استان هنوز کتابخانه تخصصی وجود ندارد، اظهار کرد: باید از اسناد تاریخی، کتاب های چاپ سنگی و آثار نفیس خطی میکروفیلم تهیه شده و با ایجاد کتابخانه تخصصی این اسناد در دسترس عموم قرار داده و به صورت صحیح نگهداری شود.

احمد نفیسی در ادامه گفت: کتابخانه های تخصصی در حوزه های مختلف مرجع خوبی جهت تحقیق و پژوهش افراد علاقمند است و اولویت های اصلی این مهم ایجاد کتابخانه تخصصی خلیج فارس است.

وی افزود: باید گنجینه های مرتبط با خلیج فارس از قبیل کتاب ، عکس و فیلم جمع آوری شده و جهت حفظ نام خلیج فارس در اختیار پژوهش گران قرار گیرد زیرا هم اکنون جای خالی اسناد تاریخی در کتابخانه ها دیده می شود.
 

پایان پیام/

کد خبر 340043

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha