به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری شبستان، «حجتالله ایوبی» رئیس سازمان سینمایی کشور در این مراسم طی سخنانی کوتاه جشنواره ها را فرصتهایی برای تعامل دانست و گفت: این موضوعی است که جهان امروز شدیداً به آن نیازمند است ما فکر میکنیم همدیگر را میشناسیم ولی به صورت مجازی با هم در ارتباط هستیم. خوشحالیم که هنر و فرهنگ چنین فضایی را برای دیدار از یکدیگر پدید آورده است و جای خوشحالی دارد که روزهای پیروزی انقلاب را با هنر و فرهنگ جشن میگیریم سینمای ایران موفقیتش را مدیون فرهنگ غنی ایران است از کسانی که سیمرغ گرفتند خواهش میکنم اگر میخواهند ایرانی را بیشتر بشناسند کتاب منطقالطیر عطار را بخوانند.
در ادامه «علیرضا رضاداد» دبیر این دوره جشنواره فیلم فجر با اشاره به اینکه داوران بخش بین الملل در برنامه ای فشرده، فیلم ها را دیدند و انتخاب و داوری کردند، گفت: جشنواره فیلم فجر با پیروزی انقلاب اسلامی متولد شد، اما گسترش سینمای ایران در دنیا باعث شد این انقلاب وجه بین المللی یابد. این جشنواره در جستجوی آن است که نقش و سهم بیشتری در اعتلای فرهنگ جهانی پیدا کند.
وی خاطرنشان کرد: سینمای ایران در جهان به گونه ای متفاوت و ممتاز شناخته شده است و چون پیام انقلاب علاقمند به گسترش فرهنگ به دنیا بود، به ترویج ویژگی های انسانی پرداخت و بر خلاف سینمای جهان که برای جذاب کردن فیلم ها به ترویج سکس و خشونت می پردازند از آن پرهیز کرد و این تمایز مورد توجه جهان قرار گرفته است.
رضاداد با بیان اینکه آثار سینمای ایران در راستای نجات بشر از گرفتاری ها است، اظهار کرد: جشنواره فیلم فجر در جستجوی آن است که راه را برای گسترش راه جدیدی از طریق فرهنگ هموارتر کند. لذا جشنواره فجر دست همه منتقدان و فیلم سازان را می فشارد تا به هم سویی و همجواری هم سطحی بتوانیم این نقش و سهم را در جهان ایفا کنیم.
به گزارش شبستان، «مجید مجیدی» کارگردان پروژه سینمایی «محمد (ص)» پس از تقدیر از فیلمبردار ایتالیایی فیلمش، طی سخنانی در این مراسم گفت: صحبت کردن در جایی که ویتوریو مدیر فیلمبرداری فیلمم حضور دارد خیلی سخت است نه به خاطر افتخاراتش بلکه به خاطر معرفتی که دارد، سخت است. ویتوریو یک فیلسوف، شاعر و نقاش است و این موضوع را همه بچههایی که در این پروژه حضور داشتند به آن اذعان میکنند که ویتوریو چقدر خودش را با همه افراد گروه بالانس میکند.
وی در مورد چگونگی انتخاب ویتوریو به عنوان مدیر فیلمبرداری «محمد (ص)» توضیح داد: من کارهای ویتوریو را دنبال میکردم و پس از مدتی به این نتیجه رسیدم که کسی بهتر از ایشان برای این کار نیست. وقتی که از طریق آژانس فیلمبرداری با وی تماس گرفتم آژانس وی به من گفتند که سرشان خیلی شلوغ است و طوری جواب ما را دادند که احساس کردیم این موضوع اصلاً شدنی نیست ولی بعد از یک هفته ایمیلی از سوی وی که حاوی رزومه اش بود، دریافت کردم. فردای آن روز دوباره از ویتوریو ایمیلی دریافت کردم که در صفحه اول آن نام مبارک الله و در آخر آن آیه «الله نور السموات والارض» در آن ذکر شده بود و به من گفته بودند که افتخار میکنم در پروژهای باشم که نام زیبای پیامبر اعظم بر تارک آن است.
به گفته مجیدی، پس از آن که مقدماتی برای سفر به ایتالیا و منزل وی فراهم شد و آقای ویتوریو به من گفت که میخواهم نگاه شما را به این پروژه ببینم.
پایان پیام/
نظر شما