بیش از 1800 موقوفه در سال جاری انجام شده است

خبرگزاری شبستان: نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، با بیان اینکه تا سال 91 به طور میانگین سالانه 200 موقوفه در کشور داشتیم، اظهار داشت: این آمار در سال 92 به بیش از 1800 موقوفه رسیده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت الاسلام علی محمدی، نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، امروز(15 بهمن) در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل اوقاف و امور خیریه خوزستان، ضمن تبریک ایام دهه فجر، گفت: باید شکرگذار این نعمت الهی باشیم که با پیروزی انقلاب اسلامی و به برکت اسلام و قرآن، عزت، سربلندی، سرافرازی، آزادی و... نصیب ملت ایران شد.

 

وی با بیان اینکه پیش از انقلاب، ایران را هیچ گاه در سیاست های بین المللی و منطقه ای به حساب نمی آوردند، تصریح کرد: امروزه در هر موضوع بین المللی و منطقه ای، بر مواضع جمهوری اسلامی، انقلاب و رهبری حساب باز می کنند و این عزت و شرف ایران اسلامی محسوب می شود.

 

وی با اشاره به تذکرات مقام معظم رهبری در خصوص روابط با سایر کشورها، افزود: رهبر انقلاب، در بیانات خود فرموندند، خوب است با دنیا روبط دیپلماسی داشته باشیم و از حق و حقوق ملت ایران با مصلحت دفاع کنیم اما آن چیزی که سعادت و خوشختی می رساند، استحکام داخلی ماست که باید با ایمان، توکل بر خدا و تمسک به قرآن و اهل بیت(ع) باشد.

 

حجت الاسلام محمدی، با بیان اینکه از اول انقلاب مردم وفاداری خود را نسبت به قرآن و اهل بیت(ع) و مکتب اسلام نشان دادند، اضافه کرد: مردم ایران و به ویژه استان خوزستان با نهایت استقامت و پایداری و ایثار در مقابل همه دنیا ایستادگی کردند و خوزستان سرزمین سرافرازان و شهیدان ایران اسلامی است و عزت و شرف ما همین است.

 

وی با اشاره به هجمه های فرهنگی و فعالیت های گروه های تکفیری و وهابیون، عنوان کرد: این گروه ها برای ایران اسلامی در حال برنامه ریزی هستند و بسیار حساب شده عمدتا بر موارد اعتقادی، افکار و معنویت جامعه کار می کنند که باید در این راستا با احیای سنت های حسنه و تقویت اعتقادات جلوی این تهاجمات را بگیریم.

 

رئیس سازمان اوقافو امور خیریه کشور، با بیان اینکه به برکت انقلاب و نظام اسلامی و الطاف خداوند متعال، موقوفات کشور دوباره احیا شده و اگر امام(ره) نبود، چیزی از موقوفات کشور باقی نمی ماند، تصریح کرد: ما باید به عنوان تکلیف شرعی و وظیفه قانونی خود، امانت دار خوبی برای مردم در جهت حفظ موقوفات و احیای این امانت الهی باشیم.

 

وی با اشاره به اینکه برای ثبات و پایداری حق و حقوق سنت وقف، باید در این زمینه فرهنگ سازی شود، تأکید کرد: اگر بخواهیم فرهنگ وقف را به صورت صحیح احیا و استیفا کنیم باید یک حرکت فرهنگی برای جلب اطمینان مردم انجام شود و برای ترویج هر چه بیشتر این فرهنگ باید در زمینه وقف اطلاع رسانی درستی انجام شود.

 

حجت الاسلام محمدی، با بیان اینکه ملت انتظار دارند، بدانند موقوفات و نذورات آنها در کجا هزینه می ‌شود، اظهار کرد: هدایا و هزینه هایی که از سوی مردم برای مرمت و بازسازی بقاع و امامزادگان از سوی سازمان اوقاف دریافت می شود باید به درستی هزینه شود و این هزینه ها باید صرف ساخت و ساز و ماندگاری بقاع متبرکه شود.

 

وی با اشاره به اینکه تا سال 91 به طور میانگین سالانه 200 موقوفه در کشور داشتیم که این آمار در سال 92 به بیش از 1800 موقوفه رسیده و این نشان دهنده علاقه مردم به این حکم الهی و سنت حسنه است خاطر نشان کرد: باید با وقف، امور خیر و نیک خود را ماندگار کنیم و فرهنگ وقف را زنده نگه ‌داریم.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 339845

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha