به گزارش خبرگزاری شبستان از قم،حبیب قهرمانی،امروز (6 اردیبهشت)در دیدار با حجت الاسلام والمسلمین فاضل لنکرانی رییس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع)، اظهار داشت: ما باید محوریت تلاشهای علمی قلمی خود را خط ولایت فقیه و رهبری حضرت آیت الله خامنه ای قرار دهیم تا دشمنان از وحدت و انسجام بین شخصیتهای علمی و برجسته کشور با رهبر معظم انقلاب مایوس و ناامید شوند.
وی اظهار داشت: برای تاثیرگذاری بیشتر در عرصه بینالملل باید کانونهای علمی و اندیشهای با حضور مسلمانان، مستشرقان و دانشجویان مشتاق در خارج از کشور تاسیس شود.
وی خاطرنشان کرد: این کانونها باعث می شود که ما معرکه جنگ و تهاجم فرهنگی را از مرزهای خود دور کنیم و در یک مبارزه احسن قلمی، پیروز عرصه جهاد فرهنگ و قلم باشیم.
قهرمانی اظهار داشت: از طریق این کانونها همچنین میتوانیم کاربردی بودن اخلاق و تعالیم فلسفی، سیاسی، فقهی و کلامی مکتب جعفری را به الگویی مناسب برای حاکمیت بر جهان تبدیل کنیم و برای رسیدن به این مهم، همت والا و تلاشی مضاعف یعنی جهاد فرهنگی در مبارزه با سلطه اقتصادی و فرهنگی غرب بر جهان نیاز است.
وی اظهار داشت: از این طریق می توانیم تهاجم فکری و فرهنگی دشمنان را کنترل کرده و جوانان و اندیشمندان خارج و داخل را از خطرات تزلزل فکری نسبت به اسلام و مکتب اهل بیت(ع) حفظ کنیم و این چیزی است که همواره دغدغه جدی رهبر معظم انقلاب در این عرصه بوده است.
کارشناس مسائل بین الملل گفت: ما قادر هستیم با ظرافت و بدون ایجاد هرگونه حساسیت، نفوذ و تاثیرگذاری خود را در سراسر جهان افزایش دهیم.
این استاد دانشگاه، همچنین گفت: حوزه علمیه و مراکز علمی پژوهشی ما باید خود را برای پاسخگویی به سیل نیازها و درخواستهای معرفتی و معنوی مردم جهان آماده کنند.
وی افزود: اداره بین الملل پژوهشگاه معمولاً با اندیشمندانی از کشورهای مختلف جهان در تعامل است، تقریبا هر روز از اقصی نقاط جهان، پیام ارادت به مکتب اهل بیت(ع) و کشور ایران را دریافت می کنیم و همین امروز از کشور مظلوم بنین و نیجریه چنین پیامهایی را دریافت کردهایم.
وی گفت: همه باید دست به دست هم دهیم تا با محوریت ولایت فقیه، بتوانیم پاسخگوی نیازها و خواستههای بحق آنان باشیم و فعالیتهای پراکنده و بدون هم افزایی و هم اندیشی با وجود این حجم آتشباری تهاجم فرهنگی دشمن به جایی نمیرسد.
مدیر اداره همکاری های علمی و بین الملل، گفت: برای ترویج معارف مکتب اهل بیت(ع) در سراسر جهان، باید نهادهای بین المللی فعال در عرصه بین المللی، به صورت منسجم حرکت کنند.
قهرمانی ادامه داد: فعالیت مراکز و موسسات ما در خارج از کشور باید به گونهای باشد که دشمنان فکر نکنند مراکز ما از هم جدا و بدون برنامه در حال فعالیت بین المللی هستند و جدا از نظام و ولایت تلاش میکنند.
وی خاطرنشان کرد: ما باید با قدرت در عرصه بین الملل حاضر و از تفکر مکتب اهل بیت(ع) دفاع کنیم، متاسفانه گاهی برخی شیعیان در کشورهای مختلف جهان بیشتر گرایش صوفیانه و ... دارند، با برداشت غیرعالمانه از تشیع، برخی اقدامات آنها تنها به نفع دشمنان تمام میشود.
وی ادامه داد: از آنها بیشترین سود را غرب میبرد و در این راستا بیشترین خدمت به غرب را وهابیت میکند.
وی اظهار داشت: باید بزرگان و اندیشمندان ما که از مکتب اهل بیت(ع) آگاهی کامل دارند با حضور در عرصه بین الملل از سوء استفاده کسانی که با نام شیعه قصد دارند چهره نورانی اهل بیت(ع) را تخریب کنند، جلوگیری کنند.
مدیر اداره همکاری های علمی و بین الملل، حضور در همایشهای بینالمللی را روش مناسبی برای معرفی اسلام ناب و مکتب اهل بیت(ع) دانست و گفت: اگر بتوانیم افراد متعهد و کارآمد را به کنفرانسهای بین المللی اعزام کنیم، بسیار مفید است و اثر فوق العاده و بازدارندگی سیاسی را نیز به دنبال دارد.
قهرمانی، گفت: اخیرا یک خانم خوش فکر و محجبه از طرف اداره همکاریهای علمی و بینالملل در کنفرانس بین المللی در پرتغال شرکت کرده و در آنجا با حجاب، عفاف و رفتار خود در نقش یک مبلغه دینی برای اسلام و شیعه بسیار کارآمد و تاثیرگذار بوده است.
وی ادامه داد: ما نباید شخصیت های دانشگاهی ممتاز خود را که در همایشهای بین المللی اعزام می شوند رها کنیم تا خدای ناکرده به صورت نامحسوس در دام سرویسهای جاسوسی دشمنان بیفتند و یا نتیجه حضور آنها به نفع نظام جمهوری اسلامی نباشد.
وی ادامه داد: ما می توانیم با ساماندهی و برنامه ریزی مناسب، حضور اندیشمندان ایرانی در خارج از کشور را حمایت کنیم، لازمه کار این است که خودمان را باور و به جوانان اندیشمند ایرانی اعتماد کنیم تا آنها بتوانند در سراسر جهان از منافع ملی کشور خود دفاع کنند.
قهرمانی گفت: به جای اینکه دیگران با این اندیشمندان و نخبگان ما ارتباط برقرار کنند ما باید تماس با آنان را قطع نکنیم و آنان را به فراموشی نسپاریم.
وی گفت: اداره همکاری های علمی و بین الملل علاوه بر معرفی همایش ها در قالب تقویم همایش های بین المللی، افراد شرکت کننده را قبل از سفر توجیه می کند تا خدای ناکرده در خارج از کشور با مشکل مواجه نشوند و برای ارائه پاره خدمات به آنها، با رایزنان فرهنگی کشورمان و بعضی مراکز همسو نیز هماهنگیهای لازم صورت میگیرد.
قهرمانی خاطرنشان کرد: داوطلبان شرکت در همایشهای بین المللی از دانش آموز سوم دبیرستان تا نخبگان و شخصیت های برجسته حوزوی و دانشگاهی بودهاند.
وی اظهار داشت: این اداره برای اولین بار نمایشگاههای مختلف در سراسر جهان ( که با اغراض غربی صهیونیستی تشکیل نیافته باشند و یا وابسته به فرقههای ضاله نباشند) را شناسایی و بهترینها را انتخاب و به مراکز مختلف اطلاع رسانی میکند.
کارشناس مسائل بین الملل گفت: معتقدم آنقدر مکتب ما مستحکم و منطقی است که حتی در عرصه از پیش طراحی شده دشمن، نیز می تواند اثر گذار باشد به شرط اینکه ما از دانایی و بصیرت بعلاوه زبان مقصد برخوردار و از معارف اهل بیت(ع) توشهای اندوخته باشیم.
قهرمانی یادآورشد: قطعا حضور اندیشمندان ما در این نمایشگاهها باعث تضارب آرا با شخصیتهای سایر کشورها خواهد شد و این برای نظام جمهوری اسلامی ایران، ارزشمند است و در همین فضاست که اندیشمندان ما می توانند از دستاوردهای انقلاب اسلامی با بینش و بصیرت عالمانه دفاع کنند.
وی گفت: با توجه به نیازهای موجود در کشورهای مختلف ما باید با هم تعامل و برای مشتاقان و شیفتگان مکتب اهل بیت(ع) تولید محتوا کنیم، این امری ضروری است و همه در مقابل آن مسئول هستند.
پایان پیام/
نظر شما