به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، ایوب مرادی، رئیس دانشگاه پیام نور کردستان در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان اظهار داشت: طی گفتگوهای انجام شده بین طرفین و با توجه به فعالیت دانشگاه های مختلف خارجی در اقلیم کردستان عراق جای مراکز آموزش عالی جمهوری اسلامی ایران نیز با توجه به قرابت های فرهنگی، دینی و تاریخی بسیار خالی بود.
وی افزود: در همین راستا اقدامات اولیه صورت گرفته و مطالعات ایجاد واحد بین المللی پیام نور با تولیت استان کردستان و همکاری و مشارکت استان های غرب کشور و با محوریت رشته زبان و ادبیات فارسی در مقطع کارشناسی ارشد صورت گرفته است.
رئیس دانشگاه پیام نور استان کردستان افزود: هماکنون مراکز آموزش عالی کشورهای ترکیه و آمریکا در اقلیم کردستان عراق مشغول به ارائه خدمات آموزشی در این منطقه هستند.
مرادی افزود: نگاه و دیدگاه ما از راه اندازی این واحد درآمدزایی نبوده و بیشتر برای تقویت همکاری های علمی، فرهنگی و آموزشی صورت می گیرد.
وی اذعان کرد: دانشگاه پیام نور استان کردستان با بیش از 23 هزار دانشجو در 84 رشته و گرایش بزرگترین دانشگاه استان محسوب شده و هم اکنون در 10 مرکز و واحد تابعه به مردم ولایت مدار کردستان خدمت رسانی می کند.
این مقام مسئول اظهار داشت: 78 عضو هیئت علمی و هزار و 11 استاد مدعو که بیش از 40درصد اساتید مدعو را افراد با تحصیلات دکترا تشکیل می دهند مشغول به ارائه خدمات آموزشی در این دانشگاه بوده و شیوه نوین آموزشی و تحصیلی پیام نور توانسته است بسیاری از محرومیت های استان را در این حوزه برطرف کند.
رئیس دانشگاه پیام نور استان کردستان تصریح کرد: با توجه به اعضای هیئت علمی فعال و نیروی انسانی کارآمد در رشته های مختلف تاکنون در چهار مرکز سنندج، مریوان، سقز و بیجار موفق به ارائه خدمات آموزشی در مقطع کارشناسی ارشد شده ایم.
مرادی خاطر نشان کرد: برای 10 رشته تحصیلات تکمیلی دیگر نیز درخواست صدور مجوز کرده ایم که متأسفانه علی رغم وجود اعضای هیئت علمی و امکانات لازم تاکنون با این مهم موافقت نشده است.
رئیس دانشگاه پیام نور استان کردستان اظهار داشت: با توجه به ظرفیت های موجود علمی در پیام نور استان کردستان حتی می توانیم در مقطع دکترا و در رشته های ادبیات فارسی، جغرافیا و جامعه شناسی نیز رشته هایی را راهاندازی کنیم.
پایان پیام/
نظر شما