قیمت گذاری اختراعات با راه اندازی بورس ایده

خبرگزاری شبستان: معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور از راه‌اندازی بورس ایده در سازمان بورس تا پایان امسال خبر داد.و گفت با راه اندازی بورس ایده می توان اختراعات را قیمت گذاری کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان: سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور در نشست خبری صبح امروز که در خصوص ششمین جشنواره نوآوری و شکوفایی فجر انقلاب اسلامی برگزار شد، گفت: امیدواریم تا پایان امسال بورس ایده با هماهنگی با مدیر عامل سازمان بورس در سازمان بورس راه‌اندازی شود تا بتوانیم اختراعات مخترعان را قیمت‌گذاری کنیم.

 

وی خاطر نشان کرد: امیدواریم در تعامل سه‌جانبه با مخترعان و سرمایه‌گذاران بتوانیم اختراعات را تجاری‌سازی کنیم.

 

ستاری در خصوص ششمین جشنواره بین‌المللی نوآوری و شکوفایی فجر انقلاب اسلامی گفت: این جشنواره از 14 بهمن‌ماه در سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی تهران آغاز به کار می‌کند و تا 17 بهمن‌ماه ادامه دارد.

 

ستاری با بیان اینکه نباید فقط به مخترعان به صورت ماهیانه حقوق پرداخت خاطر نشان کرد: برگزاری این جشنواره و تجاری سازی اختراعات می تواند نقش بسیار زیادی در حمایت از آنها ایفا نماید.

 

وی اضافه کرد: جشنواره نوآوری و شکوفایی یک آزمایش اولیه برای چگونگی حمایت از مخترعان است.

 

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور اظهار داشت: همچنین در این جشنواره برای نخستین‌بار صندوق‌های خطرپذیر نیز فعال شده‌اند و به طور کلی جشنواره نوآوری و شکوفایی در راستای شناسایی مخترعان و اتصال به بازار مدل جدیدی را ارائه می‌کند.

 

رئیس بنیاد ملی نخبگان آمادگی کامل این نهاد و معاونت علمی را برای حمایت از صندوق‌های حمایت از مخترعان در طول برگزاری این جشنواره یادآور شد و افزود: در این راستا به ویژه حمایت‌هایی از صندوق خطر پذیر خواهد شد و اقدام به تقویت آنها خواهد شد.

 

ستاری به بیان وضعیت اختراعات عرضه شده در این دوره از جشنواره پرداخت و گفت: در این دوره از جشنواره 280 اختراع ثبت نام کردند که از این تعداد 200 اختراع به صورت قطعی در این جشنواره عرضه خواهد شد همچنین در بخش تجاری سازی 440 نفر ثبت نام کردند که 300 نفر آنها در ثبت نام قطعی به عمل آوردند.

 

وی افزود: تعداد شرکت‌های دانش بنیان حاضر در این جشنواره 25 شرکت، تعداد کارگزاران 23 کارگزار و 12 پارک علم و فناوری و مرکز رشد در این جشنواره حضور دارند.

 

ستاری اختراعات دارای شناسنامه را 2000 برشمرد و افزود 500 طرح دارای طرح کسب و کار 10 صفحه ای می باشند.

 

در ادامه دکتر آریا الستی دبیر جشنواره گفت: این جشنواره دارای دو تفاوت عمده می باشد: این جشنواره با همکاری بسیج فنی، علمی و پژوهشی انجام می شود و محل برگزاری نمایشگاه نیز نمایشگاه بین المللی می باشد.

 

وی رویکرد اصلی جشنواره را تجاری سازی اختراعات دانست و افزود: رویکرد دیگر ما بهره برداری حداکثری از سرمایه ها و منابع مالی مردمی و بخش خصوصی است.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 338985

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha