محمد حسین قریشی به جایگاه هنر در اسلام اشاره کرد و افزود: معماری مساجد و حرم ائمه معصومین(ع) همگی تجلی هنر اسلامی است.
وی پژوهشهای حوزه نظری و کاربردی را از جمله محورهای برگزاری این همایش عنوان کرد و اذعان داشت: تبیین مفهوم هنر اسلامی، تحولات هنر اسلامی در ایران معاصر، هنـرمندان مسلمان و خدمـات آنها، هنـر اسلامی و فناوری های نــویـن، پیشینـه و تـحولات هنر اسلامی در خراسان جنوبی از جمله موضوعات پژوهش در بخش حوزه نظری است.
رئیس دانشکده هنر بیرجند ادامه داد: جلـوههای هنـر اسلامی در سفالگـری ایران، جلوههای هنر اسلامی در معمـاری ایران، جلوه های هنر اسلامی در فرش و دستبافته های ایران، جلـوههای هنـر اسلامی در نگارگری ایــران و تعامل زبان، ادبیـات و هنـرهای کابـــردی اسلامی از جمله موضوعات پژوهش در حوزه کاربردی است
وی عنوان کرد: اعضای هیئت علمی این همایش متشکل از هیئت علمی دانشگاه بیرجند، فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی دانشگاه الزهراء و دانشکده هنر تهران واصفهان است.
قریشی با بیان اینکه 45 میلیون تومان برای برگزاری این همایش پیش بینی شده است، اظهارکرد: 30 میلیون تومان آن توسط دانشگاه بیرجند تامین شده و مابقی توسط سازمان پشتیبان این همایش تامین می شود.
وی با بیان اینکه عنوان مقالات محدود به این محورها نیست و از مقالات در زمینه های دیگر نیز استقبال می شود، یادآور شد: علاقه مندان می توانند حداکثر تا 15تیر مقالات خود را به دبیرخانه این همایش ارسال کنند.
پایان پیام/
نظر شما