انجام پروژه‌های پژوهشی اولویت اصلی فعالیت های قرآنی در وزارت بهداشت

رییس مرکز قرآن وزارت بهداشت از تعیین ۲۸ اولویت کاری برای دانشگاه‌های علوم پزشکی در سال ۹۰ خبرداد و گفت: حمایت و انجام پروژه‌های تحقیقاتی پژوهشی تاکید اصلی کار‌شناسان قرآنی این دانشگاه ها است.

رحیم قربانی، رییس مرکز قرآن و عترت (ع) وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به برگزاری نشست مسئولان و کار‌شناسان قرآنی دانشگاه‌های علوم پزشکی به خبرنگار شبستان گفت: این نشست به منظور تبیین برنامه‌های سال 90 مرکز و توجیه کار‌شناسان به منظور همکاری حداکثری در اجرای این برنامه‌ها برگزار شد.

وی با بیان این مطلب که انسجام یافتن فعالیت‌ها از نقاط قوت برشمرده شده توسط کار‌شناسان حاضر در این نشست است، اظهارکرد: پس از بررسی نقاط ضعف و قوت، 28 عنوان فعالیت در عرصه‌های آموزش، پژوهش، بنیادی و تبلیغی ترویجی اعلام و نقش هریک از دانشگاه‌های علوم پزشکی در پیشبرد و توفیق آن‌ها تبیین شد.

 

اولیت بندی فعالیت‌ها در نشست کار‌شناسان قرآن و عترت (ع)

قربانی موقعیت سنجی و اولیت بندی فعالیت‌ها برای اجرا را از دیگر اقدامات انجام شده در این نشست برشمرد و تصریح کرد: برگزاری جلسه پرسش و پاسخ با معاونان فرهنگی دانشجویی و تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از دیگر بخش‌های این نشست به منظور تعامل هرچه بیشتر با کار‌شناسان قرآن در راستای اجرای بهتر طرح‌ها و برنامه‌ها بود.

رییس مرکز قرآن و عترت (ع) وزارت بهداشت درباره نظر کار‌شناسان حاضر در این جلسه پیرامون نحوه اجرای طرح‌های مدنظر ابرازکرد: کار‌شناسان قرآن و عترت (ع) حاضر در این جلسه بیشتر بر فعالیت‌های آموزشی و علمی پژوهشی تاکید داشتند.

وی ادامه داد: مشارکت در اجرای نهضت قرآن آموزی، تدبر در قرآن و مهارت‌های زندگی قرآنی در عرصه آموزش، حمایت از فعالیت‌های پژوهشی، انجام پروژه‌های تحقیقاتی و سنجش توان قرآنی دانشگاه‌ها در بخش پژوهش، برگزاری جشنواره‌هایی همچون «اسوه» در عرصه تبلیغ و ترویج و اختصاص بودجه‌های مکفی و ابلاغ ساختار و تعیین وضعیت نیروهای قرآنی در عرصه بنیادی مورد تاکید کار‌شناسان حاضر در این نشست قرار گرفت.

قربانی با ابراز قدردانی از همکاری سایر معاونت‌های وزارت بهداشت در فعالیت ‌های قرآنی خاطرنشان کرد: علاوه بر بودجه‌های اختصاص یافته معاونت فرهنگی دانشجویی به فعالیت‌های قرآنی، معاونت پژوهش کمیته راهبردی قرآن پژوهی و طب را مستقر کرده و معاونت تحقیقات و فناوری نیز کارشناسانی را برای ارزیابی کنگره‌های قرآن پژوهی و طب به دانشگاه‌های علوم پزشکی اعزام می‌کند.

پایان پیام/

کد خبر 33879

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha