فعالیت 2 هزار مدیر در مدارس استان همدان/ترویج ارزش های دینی در مدارس

خبرگزاری شبستان: رئیس گروه انجمن اولیاء و مربیان استان همدان، با بیان اینکه بیش از 2 هزار مدیر در مدارس استان فعالیت دارند،گفت: انجمن اولیا و مربیان تلاش می کند ارزش های دینی را بین دانش آموزان ترویج دهد.

محسن حمیدی، رئیس گروه انجمن اولیاء و مربیان استان همدان با بیان اینکه انجمن اولیا و مربیان پلی بین اولیای دانش آموزان و مربیان مدارس هستند، به خبرنگار شبستان گفت: اولیا در تعلیم و تربیت رکن اصلی را ایفا می کنند و خانواده ها پایه و اساس این تعلیم و تربیت هستند و هر دو نهاد در کنار هم تلاش می کنند ارزش های دینی و اسلامی را بین نسل جوان ترویج دهند.

 

وی از برگزاری 9 ساعت کلاس های آموزشی برای تمام مدیران مدارس استان تا پایان اسفند خبر داد و افزود: در پایان این دوره های آموزشی گواهی ضمن خدمت برای آنها صادر می شود.

 

وی آشنایی مدیران مدارس با آیین نامه اجرایی انجمن اولیاء و مربیان مدارس، همکاری و مشارکت اولیاء دانش آموزان برای کمک به ارتقای کیفی آموزشی خانه و مدرسه، حضور پررنگ و مشارکت اولیا در آموزش و پرورش با رویکرد جمهوری اسلامی را از جمله اهداف برگزاری این کلاس های آموزشی برای مدیران برشمرد.

 

رئیس گروه انجمن اولیاء و مربیان استان همدان با بیان اینکه 22 کارشناس در انجمن اولیاء و مربیان استان همدان فعالیت دارند، گفت: یک دوره کلاس های آموزشی در محورهای مختلف برای کارشناسان برگزار می شود که به آنها 12 ساعت گواهی ضمن خدمت اعطا می شود.

 

حمیدی با تاکید بر اینکه برای تربیت صحیح فرزندان، والدین باید مهارت های لازم را کسب کنند، اضافه کرد: متعادل بودن زندگی دانش آموزان منوط به سلامت جسم و روان آنها است.

تشکیل کمیته مشاوره در سطح استان همدان

 وی از تشکیل کمیته مشاوره در سطح استان خبر داد و اضافه کرد: ریاست این کمیته به عهده مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان است و متشکل از اساتید مجرب، مدیران، منتخبین و خانواده های که عضو انجمن اولیاء و مربیان هستند و با هدف خدمت رسانی به دانش آموزان و اولیاء آنها تشکیل می شود.

 

رئیس گروه انجمن اولیاء و مربیان استان همدان با بیان اینکه اساسی ترین کار انجمن اولیاء و مربیان تربیت نسل جوان و تربیت نسل دینی و مذهبی برای آموزش و پرورش است، گفت: مسئولان باید زمینه را برای حضور دانش آموزان در عرصه های پیشرفت و توسعه مهیا کنند.

 

حمیدی با بیان اینکه اولیاء و مربیان باید پرورش ایمان را جزء برنامه های تربیتی خود بدانند و از آغاز برنامه ریزی کنند، خاطر نشان کرد: پرورش ایمان و استفاده از آن باید یکی از شیوه های مهم تربیتی محسوب شود که اولیاء و مربیان می توانند از آن بهره بگیرند.

 

وی با بیان اینکه تعلیم و تربیت باید در راس امور آموزش و پرورش قرار گیرد تا امانت های الهی به نحوه شایسته ای تحویل جامعه داده شوند، گفت: معلمان متولیان اصلی این سرمایه های کشور هستند و باید با هدایت و سوق دادن بیشتر دانش آموزان به سمت و سوی معنویت آنها را برای آینده ای بهتر آماده کنند.

پایان پیام/

کد خبر 338694

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha