به گزارش خبرگزاری شبستان، در تازه ترین کارگاه آموزشی و تخصصی شعر آیینی که با حضور یوسفعلی میرشکاک شاعر و پژوهشگر و علی انسانی شاعر و مداح اهل بیت (ع) برگزار می شود، مجموعه شعر "با کاروان نیزه" علیرضا قزوه با حضور این شاعر مورد نقد و بررسی قرار می گیرد.
در این کارگاه آموزشی همچنین شاعران و هنرجویان حاضر در جلسه اشعار آیینی خود را می خوانند و این اشعار مورد نقد کارشناسان قرار می گیرد.
کتاب " باکاروان نیزه" ، ترکیب بند عاشورایی است که در چهارده بند سروده شده است. زبان سنجیده، تعابیر هوشمندانه و فضای نوین تفکر اسلامی و شیعی از امتیازات و محتوای کتاب است کتاب با مقدمهای از علی معلم دامغانی به عنوان شعر آیینی روزگار ما و پایان سخن، نگاهی به ترکیببند با کاروان نیزه نقدی از عبدالجبار کاکایی به سرانجام رسیده است.
بند اول با این بیت آغاز میشود: میآیم از رهی که خطرها در او گم است/ از هفت منزلی که سفرها در او گم است/ از لابهلای آتش و خون جمع کردهام/ اوراق مقتلی که خبرها در او گم است. بند دوم اشاره به مصیبت جانگذار عاشورا دارد و بند سوم گفتوگو با فرات، بند چهارم، گفتوگوی امام حسین(ع) با امام علی(ع) است و بند پنجم، سخن از خیزران است و بند ششم، در وصف نماز عشق و بند هفتم، در وصف روز عاشورا، و بند هشتم، دربارة امام(ع)، بند نهم یاد از پرچمدار کربلاست و بند دهم، در وصف آنچه در کربلا گذشت، بند یازدهم، سرهای پرنی و بند دوازدهم، گودال قتلگاه پر از بوی سیب بود/ بند سیزدهم، کاروان به شام میرود و بند چهاردهم، با کاروان نیزه به دنبال میروم/ در منزل نخست تو از حال میروم.
کارگاه شعر آیینی یکشنبه 13 بهمن، ساعت 16 در سالن سلمان هراتی حوزه هنری واقع در خیابان سمیه نرسیده به پل حافظ برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما