نگاه آسیب شناسانه به رویکردها و فرایندهای جاری فعالیت های قرآنی

نخستین جلسه «شورای آموزش، پژوهش و برنامه ریزی معاونت قرآن و عترت» با حضور کارشناسان مجرب و صاحب نظران زبده از نهادهای مختلف قرآنی در معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، ضرورت آسیب شناسی رویکردها و فرایندهای جاری فعالیت های قرآنی و راهکارهای عبور از وضعیت کنونی و تسهیل فرایندهای آموزش و پژوهش در نخستین جلسه «شورای آموزش، پژوهش و برنامه ریزی معاونت قرآن و عترت» با حضور کارشناسان مجرب و صاحب نظران زبده از نهادهای مختلف قرآنی در معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بررسی شد.
با توجه به اهمیت سیاست گذاری و برنامه ریزی سنجیده و همه جانبه فعالیت های آموزشی، پژوهشی و محتوایی قرآن، این معاونت نخستین جلسه «شورای آموزش، پژوهش و برنامه ریزی معاونت قرآن و عترت» از ساسله نشست های کارشناسی منظم و هدفدار با حضور کارشناسان مجرب و صاحب نظران زبده از نهادهای مختلف قرآنی را برگزار کرد.


در نخستین جلسه «شورای آموزش، پژوهش و برنامه ریزی معاونت قرآن و عترت» دکتر اکبر ایرانی مدیر مرکز پژوهشی میراث مکتوب، دکتر محسن موسوی بلده مولف کتاب ارزشمند «حلیه القرآن»، دکتر محمدحسین فریدونی مدرس و پژوهشگر امور قرآنی، رضا سلامت پناه و مدیران معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حضور داشتند.
به گزارش روابط عمومی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بررسی وضعیت موجود آموزش ها و پژوهش های قرآنی و تاکید بر پژوهش های مرتبط با حوزه تبلیغ و ترویج، ضرورت آسیب شناسی رویکردها و فرایندهای جاری فعالیت های قرآنی و راهکارهای عبور از وضعیت کنونی و تسهیل فرایندهای آموزش و پژوهش، تعیین اولویت های اجرایی در حوزه آموزش، پژوهش و برنامه ریزی فعالیت های قرآنی و همچنین ضرورت نظارت بر بودجه فعالیت های قرآنی و چگونگی استفاده بهینه از آنها در دستور کار این جلسه قرار گرفت.
در این جلسه همچنین آسیب شناسی برنامه ها و فعالیت های آموزشی و پژوهشی در گذشته و ارتقا کیفیت فعالیت ها مورد بحث قرار گرفت و راهکارهای برگزاری هر چه بهتر نمایشگاه بین المللی قرآن کریم تهران مورد توجه قرار گرفت.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 337646

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha