ساخت فیلم برای پیامبر اعظم(ص) تبلور عشق ما به خاندان نبوت است

خبرگزاری شبستان :فیلم‌ساز باید دقت داشته باشد که در اثری که برای پیامبر(ص) و ائمه(ع) می‌سازد، عشق و علاقه خود را به این خاندان بازتاب می‌دهد و اثرگذاری این اثر دقیقا به همان میزان عشق و علاقه اوست.

به گزارش خبرگزاری شبستان ،سید ناصر هاشم‌زاده فیلم‌نامه نویس و منتقد سینما،با بیان اینکه کار برای خدا، پیامبر(ص) و قرآن و ائمه ثواب دارد و مسلماً جز بهترین  اعمال است؛ افزود: این ثواب از یک صلوات ساده بر پیامبر(ص) و آل پیامبر(ص) شروع می‌شود تا نذر و نیاز کردن در ماه‌های محرم و رمضان. اما فیلم ساختن برای پیامبر(ص) به‌نظر من کاری فراتر از یک عمل ثواب است. کاری است فراتر از یک نذر و نیاز.

 

 وی در ادامه  این مطلب افزود: ببینید شما وقتی در آش نذری نخود خودتان را می‌اندازید به عشق و علاقه‌ای که به ائمه دارید این کار را می‌کنید. اما با ساخت فیلم، شما دارید عشق و علاقه‌تان را به پیامبر(ص) و خاندانش نشان می‌دهید. این‌جا تفاوت بسیار است. آن آش نذری عشق ائمه را دارد، اما فیلم شما عشق و علاقه شما به آنان است.

 

فیلم‌نامه نویس «بید مجنون» در توضیح بیشتر ادامه داد: ای کاش درجه‌سنجی بود که می‌توانستیم به این فیلم‌ها بچسبانیم و میزان عشق و علاقه فیلم‌ساز به ائمه(ع) را بسنجیم. به سخن دیگر شاید بتوانیم با تکنیک، فیلمی را بسازیم که به ما بگوید ائمه چگونه زندگی کردند و واقعیت شخصیتی آن‌ها چیست. اما تصاویری از لابلای آن همه تصاویر به مخاطب و تماشاگر سرایت می‌کند که کار همان درجه‌ی سنجش عشق و علاقه فیلم‌ساز را می‌رساند. این تصاویر پنهان هستند که بدون دخالت فیلم‌ساز از لابلای تصاویر به مخاطب ارسال می‌شود. بنابراین مخاطب حس می‌کند که این فیلم زیبا بوده یا معمولی و یا غیرقابل تحمل.

 

این منتقد سینما در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر این که؛ کارگردانان، حال فرقی نمی‌کند مستندساز باشد، انیمیشن بسازد، عروسکی بسازد، سینمایی یا فیلم کوتاه بسازد، باید به آن تصاویر پنهان و ساخته نشده اما به مخاطب ارسال شده دقت کند؛ اظهار داشت: پیام اصلی در آن تصاویر است. کارگردان موفق آن کارگردانی است که این تصاویر نادیده را ببیند و بشناسد. شاید شما اسم این تصاویر را روح فیلم بگذارد. اما برداشت من متفاوت است. تصاویر ناساخته شده چیزی فراتر از روح فیلم است. روح فیلم انضمامی است از فیلم. اما تصاویر ناشاخته شده از لابلای تصاویر ساخته شده بیرون می‌آید. این تصاویر هستند که در نتیجه‌گیری مخاطبان تاثیر مهمی دارند. اگر فیلم‌سازی بتواند در ساخت فیلمی برای پیامبر هر چه بیشتر این تصاویر ناساخته شده را ببیند و بفهمد و آن‎ها را هدایت کند، هم فیلم‎ساز موفقی خواهد شد و هم فیلمش بر مخاطبانش بیشترین تاثیر را خواهد گذاشت.

 

بنا بر گزارش روابط عمومی جشنواره پیامبر اعظم (ص)،نخستین دوره جشنواره فرهنگی ـ هنری اهل بیت(ع) با عنوان «جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص)» به همت مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) و همکاری نهادهای فرهنگی و هنری برگزار می شود. این جشنواره در سه رشته فیلم کوتاه (در سه شاخه انیمیشن، داستانی و مستند)، فیلمنامه و تألیف و ترجمه کتاب به زبان انگلیسی (در دو شاخه سیره پیامبر و پاسخ به شبهات) برگزار خواهد گردید و جوایز ارزنده و بی نظیری به نفرات برتر تعلق خواهد گرفت.

 

علاقه‌مندان جهت اطلاع بیشتر از شرایط شرکت در این جشنواره می‌توانند به ؛ آدرس اینترنتی سایت جشنواره مراجعه http://islamicartz.comو یا با تلفن:2131250- 0253 تماس حاصل فرمایند.
پایان پیام/
 

کد خبر 337374

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha