حجت الاسلام مجتبی حسن زاده، مدیر عامل موسسه فرهنگی قرآن و عترت امیرالمومنین (ع) کاشان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان گفت: حکمت ها سومین بخش از نهج البلاغه و شامل 480 جمله کوتاه و بلند حکمت آمیز مولا علی(ع) که به کلمات قصار نیز معروف است و از "5 بهمن" در نخستین مدرسه شبانه روزی حفظ یکساله نهج البلاغه کشور در کاشان آغاز شد.
وی با اشاره به برگزاری دوره حفظ حکمت های نهج البلاغه پس از پایان حفظ خطبه های نهج البلاغه در این مدرسه افزود: رهپویان علوی این مدرسه در مدت کمتر از یک ماه حافظ کل نامه های نهج البلاغه شدند.
مدیر عامل موسسه فرهنگی قرآن و عترت امیرالمومنین(ع) کاشان طرح حفظ خطبه های نهج البلاغه توسط رهپویان علوی در این شهرستان از اواسط شهریورماه امسال را یادآور شد و گفت: این طرح تا پایان دی ماه به اتمام رسید.
وی اجرای برنامه ها و اردوهای متنوع فرهنگی و معنوی برای رهپویان علوی را خاطرنشان کرد و گفت: ایجاد تنوع در برنامه مدرسه شبانه روزی حفظ یکساله نهج البلاغه از الزامات طرح حفظ است.
به گفته وی،اعطای گواهینامه پایان دوره، تجلیل از نفرات برتر و استعدادهای درخشان دوره ،اعطای کمک هزینه سفر حج عمره و عتبات عالیات به نفرات برگزیده از مزایای این طرح است.
مدیر عامل موسسه فرهنگی قرآن و عترت امیرالمومنین(ع) کاشان در ادامه اظهارداشت: این موسسه مجری طرح تخصصی حفظ قرآن و نهج البلاغه است که در راستای تحقق منویات رهبر انقلاب و تاکیدات ایشان در خصوص کتاب نهج البلاغه از سال 1382 تاسیس شد.
حجت الاسلام حسن زاده ،"کاشان ،پایتخت نهجالبلاغه جهان اسلام" را شعار این موسسه عنوان کرد و گفت: ارتقا سطح قرآن خوانی و قرآن دانی و قرآن محوری در زندگی مردم، ارتقا سطح معلومات مردمی از کتاب شریف نهج البلاغه و صحیفه سجادیه، خطبه غدیر و خطبه حضرت زهرا و زدودن غبار غربت از این مصحف های شریف، توسعه و رشد کمی و کیفی فعالیت های قرآن و عترت و نهج البلاغه از جمله اهداف موسسه است.
وی همچنین تربیت و معرفی نخبگان قرآن و نهج البلاغه به جامعه اسلامی، ساماندهی و تسهیل صدور و دریافت مدارک معتبر رشته های مختلف قرآنی به قرآن آموزان موسسه، تلاش مستمر برای ایجاد فضای سالم و مطمئن و تحقق با منویات مقام عظمای ولایت در امور قرآن را از دیگر اهداف موسسه فرهنگی قرآنی امیرالمومنین (ع )کاشان برشمرد.
به گفته وی، جذب و ساماندهی و پشتیبانی نخبگان قرآن و نهج البلاغه، برنامه ریزی جهت تربیت و ارتقا سطح کمی و کیفی نخبگان قرآن و نهج البلاغه درحوزه های آموزش و پژوهش، تحقیق، تبلیغ و ترویج و مشاوره، تلاش جهت ساخت دانشکده علوم قرآن و نهج البلاغه به عنوان یکی از مهم ترین کمبودها و مشکلات رشد فعالیت های قرآنی و نهج البلاغه در کشور بخشی از چشم انداز این موسسه در سال های آینده است.
موسسه فرهنگی قرآن و عترت امیرالمومنین(ع) کاشان از موسسههای موفق قرآنی و موسسه برتر در بین دو هزار موسسه فرهنگی کشور است که بیش از 20 نوع فعالیت متنوع قرآنی ارائه می دهد و حدود 1500 عضو قرآنی دارد.
گفتنی است، تربیت 40 حافظ کل قرآن، 30 حافظ نهجالبلاغه و 300 حافظ قسمت هایی از قرآن و نهج البلاغه از جمله افتخارات این موسسه از بدو تاسیس تا کنون است.
پایان پیام/
نظر شما