به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان مهران سهراب زاده، مسئول کرسی های آزاد اندیشی دانشگاه کاشان ظهر امروز در جمع خبرنگاران در سالن کنفرانس این دانشگاه اظهار داشت: این کرسی ها با موضوعات سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، علمی ، اقتصادی و دیگر مسائل روز از سال 90 تاکنون برگزار شده که 4 مورد آن دانشجویی و بقیه مربوط به اساتید بوده است.
وی با تاکید بر برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه کاشان در فضایی کاملا دوستانه، آرام و جذاب افزود: تمامی این کرسی ها با رعایت اصول اخلاقی و حفظ ارزش ها با انتخاب آزاد موضوع توسط دانشجویان در این دانشگاه برگزار شد.
به گفته وی، آموزش روش های نقد و انتقادپذیری ، تعامل دانشجویان با نظریات مختلف سیاسی و قانون پذیری در برگزاری اعتراضات و مناظرات هدف اصلی برگزاری این کرسی های آزاد اندیشی است.
*با برگزاری کرسی های آزاد اندیشی عدم توانایی دانشجویان در تعاملات سیاسی کنترل شد
مشاور فرهنگی اسبق وزارت علوم گفت: تعادل در تعاملات سیاسی، خارج شدن دانشجویان از حوزه افراط و تفریط در مباحث، برگزاری مناظرات بدون جنگ و جدال و رسیدن به یک گفتمان متعادل و دوستانه ازخروجی های برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه است.
سهراب زاده، ایجاد فضایی عقلایی و منطقی در گفتمان ها و مناظرات، افزایش روحیه اعتماد به نفس در دانشجویان را از دیگر محاسن برگزاری کرسی های آزاداندیشی برشمرد و تصریح کرد: دانشجویان در برگزاری این کرسی ها به دنیال پیدا کردن ریشه های تاریخی، فرهنگی و ملی خود هستند.
وی، بربرگزاری کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه کاشان را مثبت، موثر و سازنده ارزیابی کرد.
به گفته وی، مدرنیته حاصل دسترنج اندیشمندان و متفکران اسلامی برخاسته از این کرسی های آزاد اندیشی است که غرب نیز بدنبال آن است.
سهراب زاده در پایان، استفاده از نتیجه و ماحصل کرسی های آزاد اندیشی دانشگاه ها در تصمیمات اجرایی، علمی و سیاست گذاری وزارت علوم را تاکید کرد و گفت: بیان نظرات موافق و مخالف در یک مبحث سیاسی،علمی، فرهنگی و اجتماعی می تواند نقش موثری برای ارائه راهکارها در این حوزه داشته باشد.
پایان پیام/
نظر شما