محمد رضا اخوان عبدالهیان به خبرنگار شبستان در مشهد گفت: برای رسیدن به شهری آباد با نگاه توسعه پایدار، استفاده بهینه از منابع موجود شهر، ایجاد انگیزه و ساماندهی، نیازمند مدیریت و برنامه ریزی متناسب با شهر مشهد هستیم.
وی با اشاره به اینکه از جمله برنامه های سال جاری سازمان نظام مهندسی خراسان رضوی ارائه چند الگوی معماری ایرانی اسلامی در روز "مهندس" است، ادامه داد: متاسفانه ساختار شهری کلان شهر مشهد متناسب با شهر مذهبی مشهد نیست و باید ساختارهای شهری مشهد به صورت ایرانی اسلامی درآید و برای دستیابی به این مهم نیازمند مدیریت شهری یکپارچه و همکاری نهادهای دیگر دولتی استان هستیم.
وی به این نکته که برای رسیدن به شهری با معماری ایرانی اسلامی باید ساخت و سازها در شهر مشهد منطبق با برنامه های ارائه شده به سازمان ها و ارگان ها صورت گیرد، تصریح کرد: از دیگر مشکلاتی که در زمینه سا خت و سازهای شهری در مشهد وجود دارد که متناسب با پایتخت معنوی کشور نیست، بحث نماسازی ساختمان ها در مشهد است که متاسفانه در این زمینه نیز سازمان نظام مهندسی خراسان رضوی نتوانسته توفیقات کافی به دست آورد.
اخوان به موضوع حاشیه نشینی اشاره کرد و افزود: در مشهد 850 هزار نفر در حاشیه شهر زندگی می کنند و این افراد نیازمند ارائه خدمات و امنیت هستند چرا که افرادی که در حاشیه شهرهای زندگی می کنند جز افراد همین جامعه و شهر هستند.
پایان پیام/
نظر شما