حجت الاسلام سیدحمید حسینی، رییس مرکز آموزشهای الکترونیکی علوم حدیث در نشست خبری مسئولان دانشکده علوم حدیث با عنوان چشم انداز این دانشکده گفت: امروز در دنیا یکی از راهبردهای مهم آموزشی آموزش بر پایه فناوری و در راس آن آموزش اینترنتی یادگیری الکترونیکی بهترین شیوه است که هم یادگیری را تعمیق می بخشد و هم آن را گسترده می کند.
وی افزود: ویژگی مهم این روش این است که افراد و علاقه مندانی که نمی توانند به صورت حضوری در کلاس های مختلف شرکت کنند توان این آموزش را پیدا می کنند و درعین حال با این روش عدالت آموزشی با در اختیار قرار گرفتن آموزش برای همه مناطق رعایت می شود.
حجت الاسلام حسینی دانشکده علوم حدیث را یکی از پیشتازان عرصه آموزش الکترونیکی خواند و گفت: این دانشکده در ردیف دانشگاهایی است که آغازگر این راه بوده اند از 1382 فعالیت های خود را در زمینه یادگیری الکترونیکی آغاز کرده در سال 1383 اولین دوره برگزار شد و از سال 1384 به بعد با مجوز وزارت علوم به صورت رسمی پذیرش دانشجویان آغاز شد.
وی ادامه داد: این امر هم ابتکار بزرگ مجموعه دانشکده علوم حدیث است و هم باعث شده است که افرادی مثل بانوان خانه دار و حتی اساتید دانشگاه های دیگر بتوانند در زمینه علوم دینی و تحصیلات رسمی و غیرسمی بپردازند.
رییس مرکز آموزش الکترونیکی علوم حدیث افزود: در بین متخصصان علوم دینی و علاقه مندان به علوم اسلامی نهضتی در حال شکل گیری است که اساتید و دانشجویان رشته های دیگر بتوانند به صورت آکادمیک تحصیلات دینی را دریافت کنند و مدرک بگیرند که همین امر باعث استقبال روبه رشد مردم شده است.
وی تصریح کرد: تفاهم نامه های با دانشگاه های دیگر نیز امضا شده است از جمله با دانشگاه علوم پزشکی که بنا شده رشته علوم حدیث، اخلاق و آداب پزشکی در این دانشکده تاسیس شود و امکان مراجعه پزشکان به این رشته فراهم شود.
حجت الاسلام حسینی افزود: دستاورد دیگر این دانشکده عمق بخشیدن به تحقیقات و تدوین متون آموزشی است همچنین متون آموزشی با استفاده از ابزارهای چندرسانه ای با جذابیت بسیار تولید و به صورت لوح فشرده عرضه شده است.
وی با بیان اینکه آموزش مجازی باعث گسترش نامحدود علوم اسلامی شده افزود: در حال حاضر اینترنت مرزها را درنوردیده و همه گستره ایران و خارج از کشور و حتی روستاهای محروم را پوشش داده است.
رییس مرکز آموزش های الکترونیکی دانشکده علوم و حدیث مشکل اساسی آموزش مجازی در کشور را زیرساخت های ضعیف اینترنتی خواند و گفت: برای حل این مشکل لوح های فشرده محتوی آموزش های چندرسانه ای را به کار گرفته ایم و در همه مراکز خود گسترانیده ایم.
وی افزود: مشکل دیگر آموزش الکترونیکی در ایران برگزاری امتحانات پایان ترم است که مجبور شدیم امتحانات را به صورت حضوری برگزار کنیم اما برای حل این مشکل هم نمایندگی های متعددی در شهرهای مختلف ایجاد کرده ایم تا دانشجویان برای امتحان نیز مشکلی نداشته باشند همچنین دانشجویان خارجی هم با هماهنگی وزارت امور خارجه در نمایندگی های کشورمان امتحان می دهند.
حجت الاسلام حسینی ورود به عرصه بین المللی را از جمله چشم اندازهای دانشکده مجازی علوم حدیث خواند و گفت: یکی از برنامه های جدی ما ورود به عرصه بین المللی و استفاده از زبان های مختلف است که در حال حاضر امکان استفاده دانشجویان عرب زبان از آموزش های مجازی فراهم شده و به زودی می توانند در مقطع کارشناسی در رشته های علوم حدیث و نهج البلاغه به تحصیل بپردازند.
پایان پیام/
نظر شما