رسالت حافظان و قاریان قرآن ایجاد جامعه قرآنی است

خبرگزاری شبستان: مشاور امور بانوان سازمان اوقاف با اشاره به رسالت حافظان و قاریان قرآن گفت:مادر ام‌القرای جهان اسلام زندگی می‌کنیم و امام‌خمینی(ره) انقلاب را به پیروزی رساند تا جامعه‌ای قرآنی داشته باشیم.

 به گزارش خبرگزاری شبستان، افتتاحیه سی‌و پنجمین دوره مسابقات سراسری حفظ، قرائت و ترتیل قرآن کریم افراد زیر 16 سال، موسوم به «شکوفه‌ها» صبح امروز 5 بهمن‌ماه 1392 در بخش خواهران در تالار فرهنگ برگزار شد.
در ابتدای این مراسم، «زینب خزعلی زاده» نفر اول مسابقات قرائت در بخش خواهران سال گذشته آیاتی از قرآن کریم را تلاوت کرد.
سپس معصومه فرزانه، مشاور امور بانوان سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه مسابقات قرآن و مأنوس بودن با آیات الهی، پیام‌های متفاوتی دارد، گفت: حضور در این مسابقات، آغاز حرکتی است تا در عمل به رهنمودهای قرآن سبقت بگیریم، چرا که مسابقه اصلی در دنیا در رابطه با عمل به آیات الهی است.
وی با اشاره به راهکارهای انس با قرآن گفت: تلاوت قرآن ابزار خاصی می‌خواهد تا آن تلاوت، تلاوتی آسمانی باشد و ما بتوانیم به قرب الهی برسیم که بالاترین آن، تلاوت قرآن همراه با تدبر در آیات الهی است.
فرزانه، طهارت ظاهر و باطن را یکی از راهکارهای انس با قرآن عنوان کرد و افزود: پیامبر اکرم صل الله علیه وآله فرموده‌ است: لب و دهانی که قرآن تلاوت می‌کند نباید اهل گناه باشد. بنابراین اگر ما تجسم عینی قرآن را در زندگی خود داشته باشیم، یعنی وقتی هر آیه‌ای از قرآن تلاوت می‌کنیم، سعی در عمل به آن داشته باشیم، به طور حتم یکی از عاملان قرآن محسوب می شویم.
مشاور امور بانوان سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه باید به آنچه از علم قرآن فرا می‌گیریم عمل کنیم، تصریح کرد: اگر به رهنمودها و علم قرآن بی‌توجهی شود، نه تنها تلاوت آن سودی نخواهد داشت بلکه ممکن است اثرات منفی‌ به دنبال داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه انس با قرآن تنها تلاوت آن نیست، خاطرنشان کرد: انس با قرآن باید به طوری باشد که وقتی یک روز قرآن را تلاوت نکنیم احساس پوچی داشته باشیم. مأنوس بودن با قرآن به معنای شناختن آن است.
فرزانه با اشاره به اینکه شناخت بطن قرآن در گرو این است که مطالعه و معرفت خود را نسبت به این کتاب آسمانی وسعت دهیم، گفت: ما در ام‌القرای جهان اسلام زندگی می‌کنیم و امام‌خمینی(ره) انقلابی را به پیروزی رسانده است تا جامعه‌ای قرآنی داشته باشیم، بنابراین حافظان و قاریان قرآن رسالت خطیری دارند.
مشاور امور بانوان سازمان اوقاف و امور خیریه، نگهداری قرآن در خانه را اولین قدم در رابطه انس با قرآن دانست و ادامه داد: برخی از افرادی که سواد تلاوت قرآن ندارند تصور می‌کنند نباید آن را در خانه نگهداری کنند، در صورتی که یکی از عبادات چشم، نگاه به آیات قرآن است، بنابراین به این روش نیز می‌توان با قرآن مأنوس شد.
فرزانه گوش دادن به تلاوت قرآن و همچنین قرائت آیات الهی را یکی دیگر از عبادات عنوان کرد و افزود: انگیزه آموزش و تلاوت قرآن را باید در بین افراد نهادینه کنیم که این امر با رفتار قرآنی امکان‌پذیر است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان اوقاف و امور خیریه وی با اشاره به اقدامات ضددینی دشمنان در رابطه با تمسخر دین و پرداختن مسلمانان به سرگرمی‌های دنیوی خاطرنشان کرد: دشمنان اسلام همواره توطئه‌هایی در رابطه با انحراف و به حاشیه کشاندن قرآن عملیاتی می‌کنند که امیدواریم شکوفه‌های قرآنی و نوجوانان ما با عمل به آیات الهی و ترویج دین اسلام توطئه‌های شوم دشمنان را خنثی سازند.
پایان پیام/

 

کد خبر 335913

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha