ماشین دروغ پردازی غرب،«ژنو 2» را له می کند

خبرگزاری شبستان:با آغاز مذاکرات ژنو2 برای حل بحران سوریه در سوییس رسانه های غرب بار دیگر دروغ پردازی های خود را برای تحت الشعاع قرار دادن این گفتگوها آغاز کردند.

خبرگزاری شبستان:با آغاز مذاکرات ژنو2 برای حل بحران سوریه در سوییس رسانه های غرب بار دیگر دروغ پردازی های خود را برای تحت الشعاع قرار دادن این گفتگوها آغاز کردند.
این دروغ ها برای تسلط واشنگتن بر مذاکرات صلح لازم هستند،مذاکراتی که به دنبال صلح نیست بلکه می خواهد هدف دولت اوباما برای تغییر رژیم در سوریه را محقق کند.
در اینجا به سه دروغ عمده رسانه های غرب در مورد مذاکرات صلح سوریه اشاره شده است.
1)برکناری بشار اسد به عنوان یک پیش شرط برای مذاکرات صلح ژنو 2 مورد توافق قرار گرفت
این دروغ بارها و بارها از سوی دولت و رسانه های غربی و آمریکایی تکرار شده است اما هیچ پایه و مبنایی ندارد.
دولت اوباما مدعی است که این پیش شرط در «بیانیه ژنو» که نقشه راهی برای توافق در ژنو 2 بوده،مطرح شد.
این بیانیه خواستار یک گذار سیاسی است اما در هیچ جای آن اشاره نشده است که این گذار نمی تواند شامل بشار اسد باشد.
چنین پیش شرطی از سوی روسیه که خود یکی از امضاکنندگان بیانیه ژنو بوده رد شده است.
در حقیقت بیانیه ژنو شامل این محتوای اساسی است:«یک دولت انتقالی می تواند شامل اعضای دولت کنونی سوریه و مخالفان و دیگر گروه ها باشد و بر مبنای رضایت دو جانبه شکل می گیرد.»
در هیچ جای این بیانیه نیامده یا حتی به طور تلویحی اشاره نشده است که اسد باید ابتدا قدرت را ترک کند تا توافق های بعدی حاصل شود.
لس آنجلس تایمز،اخیرا از خط قرمز خود عبور کرد و درباره این دروغ چنین گفت:جان کری به طور مرتب بیانیه ژنو را نوعی نقشه راه صلح می داند که با زحمت تمام در ژوئن 2012 در نشست مورد حمایت سازمان ملل تنظیم شده است اما این سند به وضوح به برکناری بشار اسد اشاره نکرده است.
تکرار مداوم این دروغ از سوی دولت اوباما تنها موجب به وجود آوردن اختلاف در فرآیند صلح شده و شانس موفقیت این فرآیند را بسیار تضعیف کرده و به حد صفر رسانده است.
دولت اوباما بر روی جمله پیش شرط «اسد باید برود» تاکید دارد زیرا می داند که اگر انتخابات آزاد و عادلانه همین فردا در سوریه برگزار شود احتمال برنده شد اسد بسیار بالاست.
این در نتیجه حمایت اقلیت های قومی و مذهبی سوریه و متحد شدن آنها به نفع بشار اسد از زمانی است که شاهد جنایت های فرقه ای مذهبی شورشیان متعهد به آمریکا است که رسانه های آمریکایی مایلند آن را کوچک جلوه دهند و یا به دست فراموشی بسپارند.
جنگ شورشی مورد حمایت آمریکا در سوریه قدرت سیاسی بشار اسد را نه تنها کاهش نداده بلکه افزایش هم داده است اما چنین حقیقتی از سوی رسانه های غربی ضد سوری به هیچ عنوان مورد توجه قرار نگرفته است.
تقاضای برکناری اسد همچنین منعکس کننده موقعیت در حوزه میدانی نیست.
شورشیان مورد حمایت آمریکا هیچ گاه کنترل بیش از یک شهر به نام «رقعا» را در دست نگرفته اند.
این شهر تحت تسلط القاعده است و به شیوه طالبانی بر آن حکومت می شود.
بنابراین شورشیان قدرت میدانی ندارند که حتی آنها را قادر کند تا پیش شری «اسد باید برود» را خواستار شوند.
2)شبه نظامیان شورشی تحت حمایت آمریکا گروه های اسلامی «معتدل» هستند
این حقیقت که این دروغ بدون هیچ گونه مخالفتی به طور عمومی مطرح می شود موفقیتی برای تبلیغات رسانه ای غرب به حساب می آید.
رسانه ها فضا را اینگونه ترسیم می کنند که شورشیان «خوب» مورد حمایت آمریکا با هر دو گروه یعنی دولت سوریه وشورشیان «بد» مرتبط با القاعده می جنگند.
اما شورشیان به اصطلاح «خوب» در جبهه مورد حمایت آمریکا دیدگاهی مشابه با شورشیان القاعده برای آینده سوریه دارند:نسخه ای تحریف شده و افراطی از قوانین شریعت.
اما دروغ «شورشیان معتدل» نیز اخیرا مورد انتقاد قرار گرفت هنگامی که یک رهبر ارشد در قدرتمندترین ارتش شبه نظامی یعنی «اشرار الشام» اعلام کرد که این گروه نماینده القاعده در سوریه است.
اشرار الشام که از گروه های مورد حمایت آمریکا در سوریه است یکی از انواع گروه های افراطی القاعده به شمار می آید که در در سوریه حضور دارند. اما رسانه های آمریکا به راحتی گزینه انکار این حقیقت را انتخاب کردند.
3)مدارک جدید از شکنجه های دولت سوریه جود دارد
رسانه های غربی اخیرا خبرهایی را در مورد شکنجه هایی به شیوه نازی ها در دولت سوریه منتشر کردند.
این تصاویر و گزارش ها دست در آستانه برگزاری مذاکرات صلح ژنو 2 منتشر شد.
همه آنچه که ما می دانیم این است که صدها عکس از مردم کشته شده وجود دارند که از سوی یک «منبع معتبر» ارائه شده اند اما این منبع موثق یعنی دادگاه بین المللی لاهه همان است که «دیان جانستون» در کتاب «Fools Crusade» در مورد جنگ علیه یوگوسلاوی درباره آن می نویسد:دادگاه بین المللی لاهه مدت های مدید است که از طرف قدرت های غربی به عنوان ابزاری برای بهانه تراشی برای جنگ یا توجیه یک جنگ مورد استفاده قرار گرفته است.
شواهد «شکنجه های شبه نازی» در تحقیقی نوشته شده که دولت قطر هزینه آن را پرداخت کرده است.
قطر یکی از کشورهایی است که عامل اعزام جهادی ها،اسلحه و کمک های مالی برای شورشیان ضد دولت سوریه بوده است.
چنین تحقیق مهمی باید از سوی سازمان دیگری مانند سازمان ملل متحد که از اعتبار بیشتری برخوردار است ،انجام شود.
اما این دروغ ها چگونه در رسانه های غربی جایگاه ویژه ای پیدا کرده اند؟
روزنامه گاردین اخیرا مقاله ی منتشر کرد و در آن منابع اصلی که رسانه های غربی از ان برای تفسیر جنگ در سوریه استافده می کنند را به طور عمیق مورد بحث و بررسی قرار داد.
در این مقاله آمده بود:این منابع دارای دستورکارهای سیاسی هستند که هماهنگ با تصمیم های سیاست خارجی آمریکا است.
در همه این منابع همواره طرف دیگر منازعه در سوریه مورد بی توجهی قرار گرفته است بنابراین آمریکایی ها و اروپایی ها یک دیدگاه کاملا یک جانبه در مورد اتفاقات سوریه دارند.
این یک فرآیند سیستماتیک از آغاز جنگ سوریه بوده است همانطور که در مورد جنگ های یوگوسلاوی،افغانستان،عراق و لیبی اتفاق افتاد.
نتایج این چشم پوشی های رسانه ای مرگ حدود 100 هزار نفر در سوریه بوده که به راحتی می شد جلوی آنها را گرفت.
به نظر می رسد دولت اوباما می خواهد از این مذاکرات برای مقصر دادن دولت سوریه استفاده کند و پس از شکست در حزوه میدانی این دولت می کوشد تا در جنگ تبلیغاتی علیه سوریه پیروز شود.
در این پروسه با شکست مذاکرات صلح ،صحبت در مورد جنگ ادامه پیدا خواهد کرد زیرا «همه گزینه های دیگر نیز شکست خورده اند.»
 

کد خبر 335798

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha