علیرضا مهرابی، مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان همدان با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: در راستای تحقق عدالت اجتماعی و سیاست اشاعه آموزشهای فنی و حرفهای در مناطق کمتر توسعه یافته در روستاهای استان آموزشهای مهارتی ارائه شده است.
وی ادامه داد: توسعه و ارتقای قابلیتهای شغلی و حرفهای روستائیان، بهبود کیفیت تولیدات کشاورزی، ایجاد فرصتهای شغلی جدید و افزایش بهره وری از جمله اهداف برگزاری دورههای آموزش فنی و حرفهای در روستاهاست.
وی، راهکار برونرفت از مشکل بیکاری را در گرو ارتقای مهارت، توسعه آموزشهای مورد نیاز بازار کار دانست و بیان کرد: افراد دارای مهارت به راحتی جذب بازار میشوند و در برخی مواقع نیازمند تخصصهایی هستیم که نیروی لازم آن را نداریم و این امر با آموزش مهارت جبران میشود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان همدان تاکید کرد: برخی دورهها طبق درخواست اهالی روستا برگزار میگردد و در 6ماهه نخست سال جاری نیز بیش از 130 هزار نفر- ساعت در روستاهای استان از آموزشهای مهارتی بهرهمند شدند که این میزان بیش از تعهد در نظر گرفته شده برای استان همدان بوده است.
مهرابی خاطرنشان کرد: در پایان دوره آموزشی، کارآموزان پس از شرکت در آزمون کتبی و عملی و کسب حدنصاب نمره گواهینامه مهارت دریافت میکنند.
وی با اشاره به ثمرات ارتقای مهارتهای فنی در تقویت اقتصاد و ایجاد اشتغال ادامه داد: مهارت باعث ایجاد شغل و تاثیر مثبت در چرخه اقتصاد کشور می شود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان با تأکید بر فعالیت مراکز جواردانشگاهی در پنج دانشگاه استان اظهار داشت: این آموزش ها برای توامندسازی و مهارت آموزی دانشجویان به ویژه بانوان بسیار مهم بوده به طوری که در 6 ماهه نخست سال جاری 291 نفر از خواهران دانشجو در دانشگاه های پیام نور همدان، دانشگاه آزاد ملایر و همدان، دانشگاه صنعتی همدان و دانشگاه بوعلی سینا از آموزش های مهارتی و به خصوص آموزش نرم افزارهای پیشرفته بهره مند شده اند.
پایان پیام/
نظر شما