نیازمندی های فرهنگی مردم کردستان در اولویت برنامه ها باشد

خبرگزاری شبستان: استاندار کردستان خواستار توسعه فرهنگی و توجه به اعتقادات و باورهای مردم متناسب با توسعه همه جانبه و پایدار جامعه شد و گفت: باید نیازمندی های فرهنگی مردم را در اولویت برنامه ها قرار داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، عبدالمحمد زاهدی، استاندار کردستان در بازدید از قرآن تاریخی روستای نگل از توابع شهرستان سنندج اظهار داشت: توسعه فرهنگی و توجه به اعتقادات و باورهای باید متناسب با توسعه همه جانبه و پایدار جامعه صورت گیرد و براین اساس باید نیازمندیهای فرهنگی مردم کردستان را در اولویت برنامه ها قرار دارد.


وی خواستار حفظ و صیانت از منابع دینی و مذهبی به عنوان سرمایه های عظیم جامعه اسلامی شد و گفت: باید از تلاش های صورت گرفته در این زمینه حمایت کرد تا هنرمندان و خالقان آثار دینی و مذهبی به خلق آثار ارزشمند و ماندگار در این عرصه اقدام کنند.


زاهدی ادامه داد: قرآن کریم دارای مبانی ارزشمند الهی و معنوی برای سعادت و رستگاری انسان است و قطعا نهادینه شدن فرهنگ قرآنی در جامعه هدایت و رستگاری انسان و دوری از بسیاری ناهنجارهای اجتماعی را در پی خواهد شد.


وی تاکید کرد: با توجه به منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی )به عنوان استان فرهنگی و نیز وجود ایمان و اعتقاد راسخ در بین مردم مومن و معتقد کردستان شاهد توسعه اجتماعی و کاهش معضلات در کردستان در مقایسه با دیگر استانهای کشور هستیم که این یکی از مبانی ارزشمند فرهنگی و اجتماعی محسوب می شود.


حفاظت و نجات حیات طبیعی دریاچه زریوار نیازمند همکاری همه جانبه شهروندان مریوانی است


استاندار کردستان همچنین خواستار مشارکت همه جانبه شهروندان مریوانی برای حفظ حیات دریاچه زریوار شد و اظهار داشت: شهرستان مریوان به دلیل دارا بودن شرایط منحصر بفرد طبیعی، جاذبه های گردشگری و قابلیت های اقتصادی به عنوان یکی از شهرستان های استان مورد توجه قرار خواهد گرفت و یقینا دولت با توجه به ظرفیت ها و پتانسیل های موجود اقدامات مورد نیاز را برای تحقق توسعه و پیشرفت در این شهرستان به عمل خواهد آورد.


وی افزود: معتقدم این دریاچه به عنوان یکی ازجاذبیت های طبیعی و خدادادی مریوان بشمار می رود و قطعا هرگونه کم کاری و کوتاهی برای رسیدگی به وضعیت آن تبعات ناگواری برحیات آن داشته و مرگ تدریجی دریاچه را به دنبال خواهد داشت و مطمعنا جبران خسارات وارده و مشکلات پیش رو بسیار سخت خواهد بود.


زاهدی ادامه داد: از مردم شهر مریوان تقاضامندم نسبت به سرنوشت دریاچه احساس مسئولیت کنند و همه باید برای سالم سازی محیط دریاچه و نجات حیات طبیعی آن با تمام توان تلاش کنند.


استاندار کردستان خاطر نشان کرد: در گذشته اقداماتی برای حفاظت و لایروبی دریاچه صورت گرفته که کافی نبوده و در حال حاضر شاهد شرایط نامناسب رویش علف های هرز و نیز آسیب های زیست محیطی در این دریاچه هستیم که در بازدیدهای به عمل آمده بزودی برنامه های پیشگیرانه و حفاظتی برای بهبود وضعیت دریاچه در دستورکار قرار خواهد گرفت.


زاهدی تصریح کرد: باید از کارهای غیر کارشناسی برای حفاظت از این دریاچه خودداری کرد و با جمع بندی نظرات و پیشنهادات سازنده و با استفاده از روش های علمی و کاربردی و متداول در بحث حفاظت منابع زیست محیطی به صیانت از حیات دریاچه پرداخت.


به گزارش روابط عمومی استانداری کردستان، این مقام مسئول تاکید کرد: بزودی با رئیس سازمان محبط زیست دیدار و ضمن ارائه وضعیت فعلی دریاچه اهمیت حفاظت از آن را به وی متذکر شده و تلاش خواهم کرد تا با جذب اعتبارات مورد نیاز هرچه سریعتر برای ساماندهی وضعیت دریاچه اقدام مورد نیاز صورت گیرد.


استاندار کردستان، وجود این دریاچه را فرصتی مغتنم برای توسعه گردشگری و جذب توریسم به استان و مریوان دانست و گفت: این دریاچه و جاذبه های آن در صورتی در قالب مدیریتی واحد ساماندهی شود می توان به قطب اصلی گردشگری و اقتصادی برای شهرستان مریوان تبدیل شود.


پایان پیام/

کد خبر 335598

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha