گسترش فرهنگ کتابخوانی رشد اندیشه ها را به دنبال دارد

خبرگزاری شبستان: معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان، اظهار داشت: هرچه بیشتر در جهت گسترش فرهنگ کتابخوانی تلاش کنیم شاهد رشد اندیشه ها و تربیت انسان های فرهیخته خواهیم بود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، فرج الله خبیر، معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان، در آئین افتتاح کتابخانه عمومی هدایت الله جدبابایی در شهرستان بهبهان گفت: حضور خیرین در عرصه فرهنگی و کتابخوانی باید هر چه بیشتر جا بیفتد و خیرین در شهرستان بهبهان خدمات ارزشمند و ارزنده ای ارائه داده اند که این نمودی از فرهنگ ناب و نشان دهنده از خودگذشتگی مردم این شهرستان است.

 

وی با بیان اینکه کتاب حاصل اندیشه های افرادی است که تجربیات خود را مکتوب و به دیگران منتقل کردند و این دانش مکتوب شده را به نسل های بعدی منتقل می کنند، افزود: هرچه بیشتر در جهت گسترش فرهنگ کتابخوانی تلاش کنیم شاهد رشد اندیشه ها و تربیت انسان های فرهیخته خواهیم بود و توسط آنها جامعه خوب به حرکت درآمده و به پیشرفت و ترقی می رسد.

 

خبیر، اشاره به اینکه هرچه تعداد انسان های فرهیخته در جامعه بیشتر شود آن جامعه سالم تر خواهد بود و جامعه روبه رشد، پیشرفته و بالنده می شود، تصریح کرد: ما از تلاش های نهاد کتابخانه های عمومی که در حال توسعه و گسترش کتابخانه ها در مناطق مختلف استان هستند تشکر می کنیم و امیدواریم این رویه ادامه پیدا کند.

 

وی با بیان اینکه اقدام خانواده جدبابایی تلاشی است برای برون رفت از مشکلات اجتماعی و فرهنگی و همچنین عملی سازنده در جهت جبران عقب ماندگی ها و حرکت به سوی آینده ای درخشان است، اضافه کرد: خیرین وارد عرصه هایی چون احداث کتابخانه و مدرسه شدند و کمک کردند و اما این امر باید بیش از این ارتقا داده شود و همه دست به دست هم دهیم تا کتابخوانی و مطالعه به یک ارزش در جامعه مبدل گردد.

 

معاون سیاسی اجنماعی استانداری خوزستان، با اشاره به اینکه بسترهای فرهنگی را باید برای ادامه این راه فراهم کنیم، اذعان داشت: به لحاظ سرانه کتابخوانی نسبت به کل دنیا بسیار پایین هستیم و اما دیگر کشورها فرهنگ کتابخوانی را بسیار عمیق دارا بوده و به همین خاطر برخی از آنان گوی سبقت را از ما ربوده اند و ما باید تلاش کنیم در این عرصه به کشورهای توسعه یافته برسیم.

 

وی با بیان اینکه 4 میلیون و 500 هزار نسخه کتاب خطی در کل جهان موجود است که 3 میلیون آن متعلق به ایران می باشد و این نشان از گذشته درخشان این مرزوبوم دارد، اظهار کرد: ما باید راه گذشتگان مان را از سر گیریم، چرا که وجود این تعداد نسخ خطی نشان از تمدن بزرگ این کشور بزرگ اسلامی می باشد و ایران مرکز پیشرفت های جهانی بوده است.

 

همچنین حجت الاسلام ابوعلی، امام جمعه بهبهان، با بیان اینکه تلاش های نهاد کتابخانه های خوزستان در گسترش کتابخانه ها مایه افتخار است، عنوان کرد: امروز باید قدردان این نعمت ها باشیم که دعوت به علم، دانش، معرفت و کتابخوانی در استان فعال شده و خوشبختانه ما شاهد گسترش کتابخانه ها هستیم.


وی با شااره به اینکه در مناطق مختلف استان این کار انجام می شود و منابع خوب و مناسب علمی برای جوانان فراهم است، ابراز کرد: خوشبختانه این کتابخانه هم به همت خانواده خیر، مرحوم هدایت الله جدبابایی و سلطنت جدبابایی انجام شده و دعای خیر برای ایشان داریم و باقی بخش ها توسط نهاد کتابخانه های عمومی ساخته شد که حاصل همکاری خیر بزرگوار و نهاد کتابخانه های عمومی می باشد.


لازم به ذکر است، در پایان این مراسم دکتر توکل، به نمایندگی از خانواده مرحوم جدبابایی از اداره کل کتابخانه های عمومی خوزستان در تکمیل ساخت کتابخانه و تجهیز آن قدردانی کرد و همچنین لوح تقدیرهایی از سوی آیت الله موسوی جزایری نماینده ولی فقیه در استان و دکتر مقتدایی استاندار خوزستان به خانواده مرحوم هدایت الله جدبابایی و سلطنت جدبابایی اهدا شد.


پایان پیام/
 

کد خبر 335424

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha