به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر عبدالحسن مقتدایی، استاندار خوزستان، در جلسه شورای اداری استان، با بیان اینکه باید نگاه، رفتار و گویشمان را به استان و سرمایه ای که در اختیار داریم تغییر دهیم و مثبت نگر و جامع نگر باشیم، گفت: درست است که می گویند خوزستان یکی از آلوده ترین شهرهای دنیاست و بیکاری، آلودگی های زیست محیطی و... در آن بیداد می کند اما نباید آنها را به عنوان نماد تلقی کنیم.
وی افزود: خوزستان در همه زمینه ها با استعداد، دارای نیروی لایق بومی، سرفراز از دوران دفاع مقدس، پشتیبان اقتصادی کل کشور در همه زمینه های کشاورزی، صنعتی، نفت، گاز و پتروشیمی و دارای بهترین ترکیب جمعیتی و وحدت و انسجام است، در نتیجه باید با این نوع نگاه به مسائل استان خوزستان پرداخت و راه احقاق حقوق را نیز قانون مشخص کرده است.
وی با بیان اینکه در سفر رئیس جمهور به خوزستان، به عنوان استاندار خوزستان نه به وی اعتراض کردم و نه پیشنهادی دادم زیرا اعتقاد دارم همه مشکلات را از راه های منطقی و اصولی می توان پیگیری و حل کرد، ادامه داد: استانداری نه خزانه دار و نه تقسیم کننده وظایف و کارهای کشوری می باشد بلکه بخشی از نظام است که وظیفه دارد مشکلات مردم را حل کند.
دکتر مقتدایی، با بیان اینکه باید احساس جوابگویی را بین مسئولان استان تقویت کنیم، اذعان داشت: مدیر کسی است که در شرایط مختلف بتواند تصمیم گیری بکند و کارهای خاصی و موفقی که در استان انجام می گیرد نتیجه زحمات یک جمع گسترده است به گونه ای که پشت ایده هایی که ارائه می شود زحمات و پیگیری های فراوانی وجود دارد.
وی اضافه کرد: سازمان های مردم نهاد در توسعه بخش های مختلف از جمله اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی نقش مهمی بر عهده دارند و این در حالی است که متأسفانه در کشور سازمان های مردمی عمدتاً با توجه به شرایطی که ایجاد می شود به گرایش سیاسی و بخشی نیز به گرایش های اجتماعی روی می آورند و لازم است نگاه در این زمینه تغییر کند.
وی با اشاره به برگزاری مانور مبارزه با مواد مخدر در شهرهای مختلف استان، عنوان کرد: هفته مبارزه با مواد مخدر که از 4 تا 10 بهمن است فعالیت های مناسبی برای آگاهی بخشی به جامعه داریم و برگزاری این مانور در قالب یک طرح تحقیقاتی به نتیجه رسیده و لازم است همه ادارات و سازمان ها به صورت شناسنامه دار و مشخص در تجمع روز شنبه(5 بهمن) حضور یابند.
استاندار خوزستان، با تأکید بر لزوم توجه مردم به اهمیت مبارزه با مواد مخدر، تصریح کرد: این مانور در همه شهرستان های استان برگزار می شود و انتظار داریم که همه ادارات و سازمان ها سرویس های نوبت صبح خود را در محل اعلام شده برای تجمع حاضر کنند و مردم باید بدانند که جامعه با وجود مواد مخدر با چه مشکلاتی مواجه می شود.
وی با اشاره به اینکه برگزاری این مانور می تواند در زمینه مبارزه با مواد مخدر تأثیرگذار باشد، خاطر نشان کرد: هدف اصلی از برگزاری مانور مبارزه با مواد مخدر که به صورت تخصصی برگزار می شود، فرهنگ سازی است و در صورت موفقیت طرح، پیشنهاد درج در تقویم ارائه خواهد شد.
وی با بیان اینکه خوزستان باید در همه زمینه ها در کشور الگو باشد، به نقش رسانه ها در زمینه ترویج فرهنگ در بخش های مختلف اشاره کرد و گفت: انتظار این است که همه رسانه های خبری شامل رسانه های مجازی و مکتوب و تصویری در زمینه مبارزه با مواد مخدر یاری گر ما باشند و در یک هفته برگزاری مانور فعالیت خود در این زمینه را افزایش دهند.
مقتدایی، با بیان اینکه طرح های بعدی که قرار است به صورت عمومی در استان برگزار شود شامل طرح بهداشت عمومی و محیط زیست، طرح امنیت عمومی و مانور ایمنی راه هاست که برای برگزاری هرچه بهتر آن بررسی های خوبی صورت گرفته، اظهار کرد: همه فرمانداران به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر در برگزاری همایش پیاده روی در مراکز پرتردد شهرها (9 بهمن) مشارکت و تلاش کنند.
وی بر لزوم دعوت از شخصیت های محبوب هنری و موسیقی کشوری برای حضور در این همایش تأکید کرد و یاد آور شد: این برنامه به شکل مستقیم از شبکه استانی پخش می شود و شخصیت های علمی و فرهنگی می توانند در پیشگیری از ابتلا به مواد مخدر در میان جوانان و آگاهی بخشی به خانواده ها تأثیر بسزایی داشته باشد.
پایان پیام/
نظر شما