احساس مسئولیت شورای اسلامی در حل مشکلات روستاها نقش مهمی دارد

فرماندار تبریز، احساس مسئولیت و وجدان کاری شورای اسلامی شهرستان تبریز را در گره گشایی از مشکلات فرهنگی، درمانی و اقتصادی روستاها مهم برشمرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، محمود چمنی، روز گذشته (4 اردیبهشت) در نشست مشترک شورای اسلامی شهرستان تبریز با شبکه بهداشت این شهرستان، اظهار کرد: باید با ارتقای سطح مراکز بهداشتی و آزمایشگاهی اطراف شهرستان تبریز از هدایت اجباری شهروندان برای معاینات پزشکی سرپایی به دایره مرکزی جلوگیری کرد.

 

فرماندار تبریز با قدردانی از خدمات مرکز بهداشت شهرستان تبریز، گفت: سلامت مردم موضوعی نیست که در آن کوتاهی شود، این امر نیازمند نگاه علمی و دقیق و اجرای سند جامع برای توسعه بستر عرصه سلامت در مناطق مرکزی و پیرامونی است.

 

وی ادامه داد: همه بحث های اقتصادی و عمرانی، زمانی به مرحله بروز می رسد که در آن سلامت و امنیت محور قرار گیرد. 

  

دکتر حسین خسروشاهی، رییس مرکز بهداشت شهرستان تبریز نیز در این نشست با بیان اینکه تمام استانداردهای بهداشتی در مراکز بهداشتی بخش ها و روستاها اعمال می شود، گفت: کلیه روستاها از لحاظ دیابت، غربالگری شده است.

 

فرماندار تبریز همچنین احساس مسئولیت و وجدان کاری شورای اسلامی شهرستان تبریز را در گره گشایی از مشکلات روستاها در همه زمینه ها، مهم خواند و افزود: شورای شهرستان تبریز با ارایه پیشنهاد در خصوص برنامه های بلند مدت و زیربنایی می تواند در توسعه اقتصادی و فرهنگی، نقش مهمی ایفا کند.

 

چمنی تاکید کرد: لازم است دست اندرکاران امر بهداشت و درمان نسبت به آگاهی و آموزش بیشتر مردم در رابطه با شیوع برخی از بیماری ها و روش های پیشگیری از آن به طور جدی اقدام کنند.

  

وی افزود: کلیه بیمارستان های دولتی و 70 درصد بیمارستان های خصوصی شهرستان تبریز مجهز به دستگاه بی خطر ساز زباله های عفونی هستند.

 

اکبر مددی، معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری تبریز در این نشست اظهار داشت: شورای شهرستان تبریز می تواند ظرف مدت 15 روز برنامه های کوتاه مدت و میان مدت را جهت بررسی و طرح در کمیته برنامه ریزی شهرستان به فرمانداری ارایه دهد.

 

مددی افزود: برابر قانون تصویب شده در مجلس شورای اسلامی که به تایید شورای محترم نگهبان نیز رسیده و برای اجرا به وزرات کشور، استانداری ها و فرمانداری های سراسر کشور ابلاغ شده است، روستاهایی که جمعیت آنان بیش از 3 هزار و 500 نفر است از وضعیت روستا به شهر ارتقا می یابند.

 

وی ادامه داد: در شهرستان تبریز با اجرای این قانون 14 روستا در دو بخش مرکزی و خسروشهر از روستا به شهر تبدیل و ارتقای وضعیت پیدا کرده و از لحاظ تقسیمات کشور جزو نقاط شهری محسوب می شوند.

 

گفتنی است، این نشست به منظور تبادل نظر و بررسی مسایل بهداشتی و درمانی شهرها و بخش های شهرستان تبریز، برگزار شد.

 

پایان پیام/

کد خبر 33528

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha