به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجتالسلام سیدحسین کوششی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی کشور در نشست خبری دومین محصولات و دستاوردهای مؤسسات قرآنی کشور با اشاره به افتتاح رسمی این نمایشگاه از ششم بهمن گفت: نمایشگاه دستاوردهای محصولات قرآنی به صورت آزمایشی از پنجم بهمن و به صورت رسمی از ششم بهمن امسال در مجموعه فرهنگی 13 آبان (لانه جاسوسی) برگزار و تا 20 بهمن ادامه دارد.
وی افزود: این نمایشگاه در قالب 200 غرفه محصولات و دستاوردهای موسسات قرآنی کشور را به نمایش گذاشته که اگر به علت محدودیت فضا استقبال برای شرکت در این نمایشگاه افزایش یابد از فضای باز استفاده میکنیم. گفتنی است، نمایشگاه دستاوردهای قرآنی مؤسسات مردمنهاد سراسر کشور از ساعت 9 و 30 دقیقه صبح تا 19 و 30 دقیقه میزبان عموم علاقهمندان است.
حجتالاسلام کوششی با اشاره به برنامههای جنبی دومین نمایشگاه محصولات قرآنی عنوان کرد: همزمان با برپایی این نمایشگاه کارگاههای آموزشی، برنامههای زنده در قالب مشاورههای قرآنی همچنین تلاوت قاریان برجسته کشوری و دیدار با شخصیتهای قرآنی برگزار میشود.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمنهاد با بیان این مطلب که همزمان با دومین نمایشگاه دستاوردهای قرآنی مؤسسات جشنوارهای نیز برگزار میشود، تصریح کرد: اولین جشنواره محصولات و دستاوردهای قرآنی مؤسسات به همت سازمان دارالقرآنالکریم در سال 90 برگزار شد و امسال نیز دومین دوره آن به درخواست اتحادیه مؤسسات قرآنی به دست این اتحادیه اجرا میشود که آثار برتر در نمایشگاه امسال به نمایش گذاشته میشود.
وی افزود: اختتامیه جشنواره همزمان با اختتامیه نمایشگاه محصولات و دستاوردهای قرآنی در 20 بهمن برگزار میشود و در حال حاضر مرحله داوری و ارزیابی آثار در حال برگزاری است.
حجتالاسلام کوششی با بیان این مطلب که آثار ارسالشده به نمایشگاه محصولات قرآنی در قالب کمیتهای ارزیابی میشود، عنوان کرد: کمیته نظارت و ارزیابی این نمایشگاه پیش از برگزاری، آثار را به صورت دقیق رصد کرده و همزمان با برپایی نمایشگاه محصولات قرآنی نیز از نظر محتوایی و شکل ظاهری بر غرفههای شرکتکننده نظارت کامل دارند.
وی با اشاره به دستگاههای دولتی مشارکتکننده در برپایی دومین نمایشگاه محصولات قرآنی مؤسسات مردمنهاد عنوان کرد: در راستای کیفیسازی و اجرای هرچه بهتر این نمایشگاه 10 دستگاه دولتی و غیردولتی مشارکت داشتند که از میان آن میتوان به سازمان دارالقرآن الکریم، معاون قران و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شورای عالی قرآن صدا و سیما، شبکه قرآن و معارف سیما، رادیو قرآن، خبرگزاری ایکنا، سازمان بسیج دانشجویی، سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ، سازمان بسیج شهرداری و دارالقرآن ارتش جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد. همچنین برخی از این دستگاهها در قالب غرفههایی محصولات قرآنی خود را به نمایش میگذارند.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی با اشاره به رشتههای دومین جشنواره دستاوردهای قرآنی گفت: کتابت قرآن کریم، نگارش کتب قرآنی با رویکرد آموزشی، چاپ نشریات قرآنی در قالب ماهنامه و هفتهنامه، راهاندازی وبسایت، محصولات چندرسانهای در قالب نرمافزار تلفنهای همراه با محوریت موضوعات قرآنی، آثار دیجیتال در فرمتهای صوتی و تصویری، طرحهای قرآنی، طرحهای پژوهشی تبلیغی و ایدههای نو در موضوعات قرآن از اهم رشتههای این جشنواره است.
وی با بیان این مطلب که بخش هنرهای قرآنی نیز در جشنواره دستاوردهای مؤسسات قرآنی گنجانده شده، تصریح کرد: هنر باید مطابق با خاستگاه قرآنی شکل بگیرد لذا همزمان با برگزاری جشنواره مطبوعات قرآنی طرحهای هنری با محوریت قرآن کریم به رقابت پرداخته، همچنین برخی از موسسات قرآنی مردمنهاد نیز صرفا کارهای هنری دارند که میتوانند در این جشنواره محصولات خود را ارایه کنند.
پایان پیام/
نظر شما