برگزاری درس‌گفتارهای بازخوانی تاریخ اندیشه، هنر و علم

خبرگزاری شبستان: موسسه فرهنگی هنری روزگار نو درس‌گفتارهای بازخوانی تاریخ اندیشه، هنر و علم در ایران و غرب را برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، موسسه فرهنگی هنری روزگار نو که از سال گذشته درس‌گفتارهای «بازخوانی تاریخ اندیشه، هنر و علم در ایران و غرب» را آغاز کرده بود، ثبت‌نام ترم زمستان خود را آغاز کرده است.

با توجه به درخواست‌های علاقه‌مندان غیرتهرانی که امکان حضور در این درس‌گفتارها را نداشتند، از این ترم امکان استفاده‌ی مجازی از درس‌گفتارها نیز فراهم شده است.
درس‌گفتارهای این ترم به شرح زیر است:
- یوسفعلی میرشکاک که در چند ترم متوالی تاریخ ادبیات را ارائه کرده است، به ادبیات معاصر رسیده و درباره‌ی «شعر نیما، شاملو، اخوان و فروغ» بحث می کند.
- محمد رجبی بحثی را با عنوان «طرحی برای مطالعات قرآنی» ارائه می کند.
- فرشاد مؤمنی به نقد مشهوراتی درباب اقتصاد ایران خواهد پرداخت که به‌زعم وی به ناحق در تاریخ اقتصاد بعد از انقلاب در حال وارونه جلوه کردن است.
- حجت‌الاسلام احمد رهدار قرار است سلسله مباحث خود را درباره‌ی تبارشناسی جریان‌های فکری جهان اسلام با «جریان تکفیری» آغاز کند.
- متن‌خوانی کتاب «هستی و زمان» که از ترم تابستان شروع شده همچنان ادامه دارد و متن‌خوانی کتاب «پدیدارشناسی روح» توسط علی مرادخانی نیز در این ترم شروع می شود.
- مهدی بنایی «آراء اندیشمندان پست‌مدرن» را مطرح می کند.
- «هیوم و فلسفه‌ی تحلیلی»، و «نیچه و فلسفه‌ی معاصر فرانسه» از دیگر درس‌گفتارهای فلسفی این ترم است.
- در تداوم بحث «بازاندیشی موسیقی معاصر ایران» مقداد شاه‌حسینی به نقدوتحلیل آثار محمدرضا شجریان می پردازد.
- «فلسفه‌ی طب»، «بررسی پیدایش رمان فارسی در ایران» و «آموزش مهارت خوانش متون آلمانی» نیز از جمله موضوعاتی است که از این ترم به نظام موضوعات درس‌گفتارهای این موسسه اضافه شده است.
از آنجاکه یکی از اهداف اصلی این مؤسسه تأمین محتوای مورد نیاز فضای اندیشه‌ای کشور و ایجاد فرصت دسترسی دانشجویان و طلاب شهرستان‌ها به این اساتید و محتواها بوده است، امکان تهیه‌ی صوت و فیلم درس‌گفتارهای پیشین نیز به‌زودی از طریق سایت این مؤسسه فراهم خواهد شد.
شایان ذکر است، علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به پایگاه www.roozegareno.net مراجعه کنند.
پایان پیام/

کد خبر 334800

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha