به گزارش خبرنگار موسیقی خبرگزاری شبستان، علی مرادخانی، معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز دوشنبه 30 دی در مراسم تودیع و معارفه رییس دفتر موسیقی گفت: یک دوست راه را تا جایی آمده و به دوستی دیگر میسپارد، بالاخره روزگار همین است، این زمان شرایط به گونهای است که مسایل دست به دست بین مردم میگردد. یک نقطه مقصدی وجود دارد که کمال هم است.
وی در ادامه با تقدیر از نوربخش رییس خانه موسیقی گفت: ما چند گزینه برای مرکز موسیقی داشتیم و اینکه ببینیم برنامهها و کارهایی که باید انجام بدهیم چیست و خلأها را بر اساس برنامه مدیر پر کنیم. با دوستان زیادی صحبت شد که در نهایت به پیروز ارجمند رسیدیم، نزدیک به سه ماه طول کشید چند نشست برگزار شد که مسئولیت این نشستها بر عهده آقای نوربخش بود و در این بخش اهالی موسیقی نیز پیگیر بودند و نتیجه این نشست این شد.
وی با تقدیر از زحمات پاشایی سرپرست دفتر موسیقی گفت: وی فردی مهربان و صمیمی بود و آنچه که میتوانست انجام داد. کار در دفتر به گونهای است که وقتی آقای میرزمانی هم در دفتر موسیقی بودم و من در موزه موسیقی بودم هیچ کاری را از ما دریغ نکردند، یک نفر هم نمیتواند همه کارها را انجام بدهد، در این مدت حضور من در معاونت هنری هم آقای پاشایی کمکهای لازم را انجام دادند.
معاون امور هنری همچنین خاطرنشان کرد: همه ما باید یکدل به این سمت برویم که منافع شخصی خودمان را نبینیم و به نفع مردم و مخاطبان حرکت کنیم. اگر نگاهمان به این منوال باشد کار بزرگی انجام دادهایم.
وی افزود: مهمترین کاری که ما از مدیر دفتر موسیقی انتظار داریم این است که مدیران ما در جوشش با مردم سرآمد باشند و نگاهشان به مسایل و مشکلات بر مردم باشد. امید من این است که مدیران من از این منظر به کار مردم نگاه کنند چرا که همه مشکلات قابل حل است، مهم این است که اراده حل مشکل را داشته باشند.
مرادخانی اذعان کرد: ما در امور اجرایی مرکز موسیقی یکی از اشکالات کار این است که کار زیاد و میزان مراجعات نیز زیاد است و اگر مدیر راهبرد نداشته باشد نمیتواند کاری انجام دهد، یکی از مهمترین کارهایی که من در دفتر موسیقی انجام دادم پیگیری حقوق شهروندی بود که در همین راستا خانه موسیقی را تاسیس کردم که امروز محور اتفاقات در حوزه موسیقی در کل کشور است.
معاون امور هنری همچنین درباره راهاندازی بنیاد رودکی در زمان ریاستاش بر دفتر موسیقی خاطرنشان کرد: خیلی از کارها را در حوزه دولتی نمیشود انجام داد چرا که سیستم فربه و چاق است باید برای چابکسازی سیستم عناصری را به کمک آورد تنها بنیاد قانونی فرهنگی هنری در کشور بنیاد رودکی است که به تصویب مجلس رسیده است.
علی مرادخانی تاکید کرد: انتظار ما از مدیر دفتر موسیقی این است که مدیر ما نسبت به مردم نگاه درستی داشته باشد و فعالیتهای خودش را طراحی کند و به یک راهبرد برسد و در امور نظارتی تا میِتواند مردم را بیدغدغه کند، ما هر چقدر در این مبانی پافشاری کنیم آن طرف راحتی را ایجاد میکنیم.
معاون امور هنری با تأکید بر فعالیتهای هنرمندانی که ممنوعالکار شدهاند، گفت: باید شرایطی را فراهم کنیم که هنرمندانی که ممنوعالفعالیت هستند از این حدود خارج شوند تا ما دچار این شرایط گذشته نشویم و در آینده نیز هیچ ممنوعالفعالیتی نداشته باشیم، اگر مقداری درست به موضوع نظارت نگاه کنیم میتوانیم به شکوفایی برسیم. من امیدوارم با این نگاه بحثهای حاکمیتی پیش ببریم، مرکز موسیقی مرکز بزرگی بر گستره کشور است.
علی مرادخانی با اشاره به تدوین اصول فعالیتهای راهبردی موسیقی کشور در معاونت هنری اظهار کرد: ما در یکی دو ماه گذشته با همکاری علی ترابی توانستیم اصول فعالیتهای راهبردی موسیقی کشور را تدوین کنیم و آن را به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارایه دهیم. همچنین در این مدت تدوین حقوق هنرمندان را نیز تحت ذیل حقوق شهروندی به ثمر رساندهایم.
معاون امور هنری همچنین خاطرنشان کرد: ما در حوزه موسیقی کمتر مشکل داریم، مشکل بیشتر در حوزه کلام است که موارد را باید به لحاظ نظارت به آن رسیدگی کرد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: امروز موسیقی آن نگاه قدیم و گذشته بر آن حاکم نیست، علاوه بر اینکه موسیقی یک علم است یک ضرورت اجتماعی است. در آینده باید حرکتهایی انجام دهیم که سهم مردم از موسیقی زیاد شود و انتظار داریم مرکز موسیقی شرایطی را تامین کند که میزان مصرف جامعه با هنجارهایی که در جامعه داریم و تولیدکنندههای ما سازگار کند و به مصرف اجتماعی برساند و مهمترین کار در این زمینه دفاع از حقوق تولیدکننده است.
پایان پیام/
نظر شما