هیئت دیوان عدالت اداری تعیین کننده تکلیف کاهش ساعات ادارای

معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور با بیان اینکه تکلیف کاهش ساعات اداری بعد از بررسی در هیئت دیوان عدالت اداری مشخص می‌شود، گفت: حذف ساعت ناهار موجب ترویج دورکاری است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، ‌لطف‌الله فروزنده، معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور امروز درهمایش مسئولان هماهنگی و رؤسای هیئت‌های بدوی و تجدید نظر و رسیدگی به تخلفات اداری وزارتخانه‌ها، نهادها و دستگاه‌های اجرایی در جمع خبرنگاران پیرامون نتیجه شکایت سازمان بازرسی از استانداری تهران  گفت:‌ کاهش ساعات اداری یک کار قانونی بوده و این موضوع هم اکنون در دیوان عدالت اداری در حال بررسی است و بعد از بررسی در هیئت دیوان عدالت اداری تکلیف کاهش ساعات ادارای مشخص می‌شود.

 

 

 فروزنده با بیان اینکه این موضوع از نظر ما تخلف نیست، افزود: ما بر اساس قانون موجود، این کار را اجرا کرده‌ایم چرا که در ماده هفت قانون مبارزه با فضای آلوده،  به شورای ترافیک و محیط زیست این اجازه داده شده است در مواردی که آلودگی شدید و سلامت مردم به خطرمی افتد، تصمیمات لازم را اتخاذ کنند.

 

 

وی ادامه داد: ساماندهی و ورود خودروها در محدوده شهر یکی از تصمیمات بود، این تصمیم کارمندان را نیز محدود می کند به همین جهت تصمیم گرفته شد که ساعت کار اداری از هشت تا دو و نیم باشد.

 

 

معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور با اشاره  به اینکه سازمان هایی که خدمات مستقیم ندارند، می توانند از طریق دورکاری فعالیت کنند، تصریح کرد: ‌در راستای کاهش ساعت اداری، مراکز روزانه درمانی و بهداشتی، شبانه روزی، نوبتی ازاین قانون مستثنی هستند.

 

 

 وی در پاسخ به سوال خبرنگار شبستان مبنی بر اینکه حذف ساعت ناهار ظلم در حق کارمند نیست، گفت: نه ، پول غذا به صورت نقدی پرداخت می شود. درواقع انجام این کارترویج دورکاری و کاهش آلودگی هوا را به دنبال دارد. این کار در راستای استفاده بهینه از زمان صورت می‌گیرد.

 

 

فروزنده پیرامون آمار رضایتمندی مردم از نحوه ارائه خدمات در نهادها و سازمان‌ها اظهار کرد: بر اساس نظرسنجی که در سال گذشته انجام شد، مردم رضایت خوبی از روند خدمات دارند ضمن اینکه ما سعی در ارتقای این رضایتمندی داریم و معتقد به توسعه دولت الکترونیک در این زمینه هستیم .

 

 

وی با بیان اینکه هر دستگاهی باید میز ارائه خدمت داشته باشد، افزود:‌ ما معتقدیم اگر پیشخوان‌های روستایی و شهری  توسعه یابد، از تردد روستاییان جلوگیری می‌شود، ضمن اینکه دورکاری نیز از این راه  به شکل مطلوب انجام  می‌شود.

 

 

معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور در مورد انتقال کارمندان از تهران گفت: انتقال از تهران در 14 برنامه انجام به طور مستمر دنبال می شود. ما تلاش می کنیم که بیست هزار نفری که رفتند ، انتقال پست، افزایش حقوق  و مسکن مهر را به طور کامل دریافت کنند.

 

 

پایان پیام/

 

کد خبر 33352

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha