به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان خاستگاه اتحاد شیعه و سنی را اهل بیت (ع) دانست و گفت: نقشه اتحاد شیعیان و اهل تسنن توسط ائمه معصومین (ع) به ویژه امام صادق (ع) شکل گرفت.
آیت الله طباطبایی خاطر نشان کرد: تاکتیک تقیه که توسط امام صادق(ع) طرح ریزی شد روش جالبی برای پایه ریزی اتحاد بین مسلمانان است و در این روش کلیه حرکات و رفتارهایی که باعث ایجاد تفرقه می شود به عنوان خط قرمز در نظر گرفته می شود.
عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: خداوند در قرآن کریم از پیامبر (ص) می خواهد تا اهل کتاب را به اتحاد دعوت کند و با دور گذاشتن اختلافات، به مشترکات اتکا کرده و در مقابل مشرکان بایستند.
وی با بیان اینکه مشترکات شیعه با سنی خیلی بیشتر از اهل کتاب است، افزود: علمای شیعه با اقتدا به ائمه اطهار (ع)، نماز خواندن پشت سر اهل تسنن را جایز می دانند و این امر حاکی از آن است که اتحاد بین شیعیان و برادران اهل تسنن بر شرایطی که شیعه برای امام جماعت قائل شده، ارجح است.
آیت الله طباطبایی بر اهمیت اتحاد شیعه و سنی تأکید کرد و گفت: در این برهه زمانی، دشمن مستاصل شده و به ویژه در مورد ایران به بن بست رسیده است و می بیند که محدود کردن ایرانیان باعث پیشرفت و حرکت رو به رشد آنها شده است لذا سعی در ایجاد اختلاف میان مسلمانان و در نتیجه سلطه بر آنها دارد.
وی بیداری اسلامی منطقه را دیگر دلیل خود برای لزوم وحدت مسلمانان برشمرد و خاطر نشان کرد: مسلمانان باید با کنار گذاشتن اختلافات، سعی در تقویت اتحاد خود داشته باشند و با ایستادگی در مقابل دشمنان دین و خدا مانع از سلطه آنها بر کشورهای اسلامی شوند.
به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان، وی نامگذاری 12 تا 17 ربیع الاول به نام هفته وحدت را قدم خوبی برای ایجاد وحدت بین مسلمانان دانست و گفت: 12 ربیع الاول میلاد رسول اکرم (ص) به روایت اهل سنت و 17 ربیع به روایت شیعیان است لذا انتخاب میلاد پیامبر اکرم (ص) بهترین بهانه برای ایجاد وحدت میان مسلمانان است.
آیت الله طباطبایی از برخی اقدامات عوام الناس که باعث ایجاد اختلاف می شود گلایه کرد و افزود:کسانی که عالم به زمان نیستند ولو تحصیلات زیادی هم داشته باشند، چون حقایق را نمی بینند به اسلام ضربه می زنند و مسیر حرکت به سوی وحدت را طولانی تر می کنند.
پایان پیام/
نظر شما