به گزارش خبرگزاری شبستان، کتاب «مسجد مجازی، رهیافت ها و راه کارها» اثر حجت الاسلام یحیی جهانگیری سهروردی با در برداشتن هشت فصل مجزا به تبیین جایگاه و منزلت مساجد در فضای مجازی می پردازد.
از عناوین برجسته بخش های این کتاب می توان به ادیان و معابد مجازى، مخالفان معابد و مساجد مجازى، مساجد فرصتها و تهدیدات پیشرو، مسجدمجازى و بازیابى کارکردهاى متنوع مساجد، مسجدمجازى، پلى براى صدور انقلاب و مسجدمجازى و بایسته چشم انداز بیست ساله ایران اسلامى اشاره کرد.
در واقع مولف این کتاب در جست و جوی این است تا جایگاه اسلام در دنیای مجازی را مشخص و ضمن تبیین نقش آن، حضور انقلاب و اسلام در دنیای مجازی را مورد بررسی قرار دهد.
در بخشی از این کتاب می خوانیم: «... آمار نشان از این دارد که مطالعه مذهبى جوانان رو به کاهش است. اینترنت به عنوان ابزارى که جوانان روزانه لحظاتى را با آن سپرى مىکنند، مىتواند به مدیریت خوب و تولید انبوه محصولات دینى بر فضاى وب، در گسترش دانش دینى جوانان مؤثر افتد و خود موجب گرایش جوانان به مساجد شود. زیرا بخشى از این محصول عرضه شده در فضاى وب، درباره جایگاه مساجد خواهد بود و این خود بر راهبرد ما در مسجد مجازى که عبارتست از آستانه بودن مسجد مجازى براى مساجد واقعى، گواهى نیک خواهد بود....»
کتاب مسجد مجازی، رهیافتها و راهکارها به همت دفتر مطالعات و پژوهش های مرکز رسیدگی به امور مساجد برای نخستین بار در تیرماه 1387 و با تیراژ 3000 نسخه منتشر شده است.
علاقه مندان به تهیه این کتاب می توانند به دفتر مطالعات و پژوهش های مرکز رسیدگی به امور مساجد واقع در قم، خیابان 45 متری شهید صدوقی، خیابان حضرت ابولفضل(ع)، بعد از چهار راه اول، پلاک 103مراجعه کنند و یا با شماره های 7ـ 2923836 تماس بگیرند.
پایان پیام/
نظر شما