مؤسسات قرآنی یکی از مهم‌ترین ساختارهای فرهنگی- دینی کشور هستند

خبرگزاری شبستان: محمدی با اشاره به توجه و حمایت همه‌جانبه مسئولان از مؤسسات قرآنی و تبیین جایگاه آن گفت: مؤسسات قرآنی یکی از مهم‌ترین ساختارهای فرهنگی- دینی کشور هستند.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حسن محمدی، مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآنی در نشست خبری مهارت‌افزایی مدیران قرآنی کشور با اشاره به تأثیرات فرهنگی مؤسسات مردمی قرآنی گفت: مؤسسات مردم‌نهاد قرآنی یکی از مهم‌ترین ساختارهای فرهنگی- دینی کشور هستند و متأسفانه بهای لازم از مسئولان در راستای حمایت همه‌جانبه از آنها صورت نگرفته است و نیازمند حمایت هدفمند از مؤسسات قرآنی در جنبه‌های مختلف هستیم.

وی افزود: نباید مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد را با ساختارهای اداری مشابه‌سازی کرد و به چشم بنگاه‌های اداری و یا مالی دید. این مؤسسات با آنکه به صورت مردمی اداره می‌شوند کم‌بازده نیستند و با حمایت مالی می‌توانند نقش بسزایی در ترمیم ساختار فرهنگی، دینی کشور ایفا کنند.

محمدی عنوان کرد: یکی از مهم‌ترین دغدغه‌ها و مشکلات جامعه قرآنی حمایت ناکارآمد از مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد بود که خوشبختانه طی سال‌های اخیر روزنه امید ایجاد شده و خدمات اولیه برای این قشر از جامعه قرآنی در نظر گرفته شده است.

وی عنوان کرد: راه‌اندازی بیمه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد کاری ارزنده بود ولی متأسفانه پنج ماه از حمایت مالی این صندوق بی‌بهره بودند.

مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآنی با اشاره به فعالیت گسترده این اتحادیه با معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد: طی سال‌های اخیر همکار‌ی‌های مناسبی با معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد صورت گرفته که با مدیریت حجت‌الاسلام حشمتی این جلسات نیز برگزار می‌شود.

وی عنوان کرد: دوره مهارت‌افزایی مدیران قرآنی کشور با ظرفیت 400 نفر به همت اتحادیه تشکل‌های قرآنی برگزار می‌شود که با استقبال بی‌نظیر قرآن‌دوستان مواجه بوده و 723 نفر خواهان شرکت در این دوره‌ها بودند که با گزینش و اولویت‌دهی 400 نفر از آنها برای شرکت در این دوره‌ها انتخاب می‌شوند.

بنا بر این گزارش، دکتر مجتبی منتظری، مدیر اجرایی دوره مهارت‌افزایی مدیران قرآنی کشور با اشاره به اهداف برگزاری این دوره گفت: دوره مهارت‌افزایی مدیران قرآنی در گسترش فعالیت‌های این حوزه بسیار موثر بوده که موجب دانش‌افزایی شرکت‌کنندگان آن است و در ارتقای سطح کمی و کیفی فعالیت‌های قرآنی کشور تأثیر بسزایی دارد و در بالاترین سطح در 10 عنوان برگزار می‌شود.

وی افزود: دوره مهارت‌افزایی مدیران قرآنی کشور در قالب درس مفهوم‌شناسی فعالیت‌های قرآنی با حضور استاد حجت‌الاسلام حمید محمدی معاون سابق قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اتقان قرآنی با حضور دکتر صفارهرندی وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیریت قرآن از منظر اهل بیت، سبک زندگی قرآنی، اصول و مبنای مدیریت، کلیت آموزش قرآن، مدیریت فرهنگی برگزار می‌شود. همچنین ارایه دروسی با عنوان سبک زندگی قرآنی از منظر رهبری از دیگر سرفصل‌های دروس این دوره مهارت‌افزایی است.

بنا بر این گزارش، حبیب‌الله عزیزی، رییس کمیته آموزش اتحادیه تشکل‌های قرآنی کشور با بیان این مطلب که بازدهی کم فعالیت‌های مؤسسات قرآنی صرفا به علت محدودیت امکانات نیست، گفت: بسیاری از مؤسسات قرآنی کشور را می‌توان با مدیریت دقیق و سنجیده در کنار امکانات ناکافی در نیل به اهداف‌شان موفق کرد لذا برگزاری دوره مهارت‌افزایی مدیران قرآنی کشور این هدف را سامان می‌بخشد و بهره‌وری فعالیت‌های موسسات قرآنی کشور را افزایش می‌دهد.

عزیزی تصریح کرد: اتحادیه تشکل‌های قرآنی با آرمان‌های ترسیم‌شده خود فاصله بسیار دارد و باید به جایی برسیم که تمام مسئولان و اساتید کشور در سخنان خود از آیات قران استناد کنند و بر مفاهیم کاربردی آن اشراف کامل داشته باشند و دیگر شاهد ضعف خروجی‌های آموزش قرآنی در آموزش عالی کشور و آموزش و پرورش نباشیم.

وی عنوان کرد: استانداردسازی شیوه‌های آموزش قرآن حلقه مفقوده فعالیت‌های قرآنی است که با بهره‌وری از ابزارهای نو همچون فضای مجازی می‌توان این آموزش‌ها را به اقصی نقاط کشور تسری داد.

پایان پیام/

 


 

کد خبر 332896

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha