تعدد اتحادیه‌های قرآنی عامل اساسی در عدم مدیریت کلان موسسات قرآنی است

خبرگزاری شبستان: سرابی با اشاره به مشکلات تعدد اتحادیه‌های قرآنی در مدیریت کلان مؤسسات قرآنی گفت: وجود 2 اتحادیه مؤسسات قرآنی، مدیریت کلان موسسات قرآنی در کشور را دچار مشکل اساسی کرده است.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، سیدعلی سرابی، قائم‌مقام شورای عالی قرآن در نشست خبری مهارت‌افزایی مدیران قرآنی کشور که امروز سه‌شنبه 24 دی در خبرگزاری قرآنی برگزار شد با اشاره به مشکلات اساسی مدیریتی به واسطه تعدد اتحادیه مؤسسات قرآنی گفت: متأسفانه طی چند سال اخیر شاهد فعالیت 2 اتحادیه موسسات مردمی قرآن کریم بودیم که یکی از آنها زیر نظر سازمان دارالقرآن الکریم به فعالیت می‌پردازد، تعدد اتحادیه‌ها موجب شده تا مسئولان کشور را در نحوه خدمات‌رسانی دچار سردرگمی کند و خلأ اساسی را در عرصه مدیریت کلان فعالیت‌های قرآنی ایجاد کند.

وی افزود: در سال‌های اخیر با تأسیس اتحادیه دیگر مؤسسات قرآنی در زیرمجموعه سازمان دارالقرآن شاهد نوعی تشتت در فعالیت‌های اتحادیه‌ها بودیم که بر اساس نظام جمهوری اسلامی امور اجرایی در حوزه‌های قرآنی به‌ویژه مؤسسات باید به مردم واگذار شود و دولت از تصدی‌گری در این امور خودداری می‌کند و تنها برای خدمت‌رسانی و حمایت همه‌جانبه از مؤسسات عمل می‌کند دولتمردان را دچار سردرگمی کرده است.

سرابی تصریح کرد: سیستم مدیریتی فعالیت‌های قرآنی باید از قاعده به رأس متصل شود و نمی‌شود چندین رأس برای آن متصور بود، به عنوان مثال در صنوف مختلف نیز وجود اتحادیه‌های متعدد مدیریت کلان را دچار مشکل می‌کند.

قائم‌مقام شورای عالی قرآن با اشاره به همکاری‌های لازم مسئولان سازمان دارالقرآن برای ادغام اتحادیه‌ موسسات قرآنی تصریح کرد: طی چند روز گذشته که شاهد تغییراتی در هیئت‌رییسه جدید اتحادیه موسسات قرآنی سازمان دارالقرآن بودیم باز خواهان ادغام این دو اتحادیه هستیم و این خواسته ما از موضع انفعال و ضعف نیست بلکه از موضع خیرخواهانه بوده و خوشبختانه مسئولان نیز اظهار تعامل کرده و امیدواریم این اتفاق که سرانجامی جز سود برای جامعه قرآنی ندارد به نتیجه برسد.

سرابی با اشاره به هفته وحدت و لزوم انسجام همه‌جانبه مسئولان و مدیران فعال حوزه‌های قرآنی در کشور عنوان کرد: دعوت به انسجام و وحدت یکی از تأکیدات قرآن کریم است و رهبر فرزانه کشورمان نیز با اشراف به این موضوع یک سال را به نام اتحاد ملی و انسجام اسلامی نام‌گذاری کردند. قرآن کریم وحدت را در مبانی اصولی با اهل کتاب و پرداختن به مشترکات میان آنها بیان می‌کند و لذا انسجام و وحدت در میان مسلمانان به‌ویژه شیعه و اهل سنت نیز از ضرورت بسیاری برخوردار است و این رویه باید در میان مسئولان و فعالان قرآنی کشور بیش از پیش نمود داشته باشد.

وی تصریح کرد: فلسفه تأسیس اتحادیه تشکل‌های قرآنی ایجاد وحدت رویه در فعالیت مؤسسات قرآنی بوده که امیدواریم تعدد اتحادیه‌ها این رویه را دچار تشتت نکند.

پایان پیام/
 

کد خبر 332885

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha