به گزارش خبرنگار شبستان، داود دانشجعفری، مشاور عالی وزیر بهداشت در مراسم تجلیل از خیرین حوزه سلامت گفت: خیرین سلامت میتوانند در حوزههای احداث و بازسازی بیمارستان، درمانگاهها، خانههای بهداشت روستایی، اورژانس بین راهی، شهری، هوایی، تأمین تجهیزات مورد نیاز واحدهای درمانی، تأمین زمین، تأمین آمبولانس و منابع خرد برای طرحها مشارکت کنند.
وی با اشاره به اینکه در این زمینه لازم به ایجاد بانک قرضالحسنه سلامت است، اظهار کرد: این بانک میتواند منابع خرد مالی را جذب و حتی منابعی که در اختیار مردم است ولو به صورت موقت در اختیار گرفته و در زمینه طرحهای مختلف سلامت کمک کنند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر در تأمین مالی منابع موقت با مشکل مواجه هستیم، گفت: از طریق این بانک میتوانیم منابع بسیار خوبی را جذب کنیم.
وی افزود: در ارتباط با درمان بیماران و معلولان، حمایت از خانوادههای بیماران و خدمات پیشگیری و درمان، کمک به تحقیق و پژوهش در حوزه سلامت نیز خیرین سلامت میتوانند حضور داشته باشند.
وی با اشاره به اقداماتی که باید در حوزه خیرین سلامت صورت بگیرد، گفت: اطلاعرسانی در مورد اهمیت کار خیر در حوزه سلامت برقراری ارتباط با خیرین داخل و خارج از کشور و کسب مشارکت آنها از طریق اطلاعرسانی از جمله اقدامات مورد نیاز است.
دانشجعفری ادامه داد: استانهای فارس، اصفهان، خراسان رضوی و قم از لحاظ جذب مشارکتهای خیرین بیشترین آمار را در کشور دارند در حالی که تهران علیرغم اینکه 20 تا 27 درصد تولید ناخالص کشور و ارزش افزوده را تأمین میکند از لحاظ میزان کمکهای خیرین در رتبه هشتم قرار دارد.
وی خاطرنشان کرد: میزان کمکهای خیرین تهران در مجموع کمتر از ظرفیتی است که در تهران وجود دارد، سالانه 70 هزار میلیارد تومان در بخش سلامت هزینه میشود که اگر 10 درصد آن توسط خیرین تأمین شود چیزی حدود هفت میلیارد تومان میشود و اگر از این مقدار 20 درصد را برای تهرانیها بگذاریم یعنی سالانه 1400 میلیارد تومان باید برای حوزه سلامت از طریق خیرین جذب کنیم.
پایان پیام/
نظر شما