راهنمای پورتال جامع مهدویت راه اندازی شد

راهنمای پورتال جامع مهدویت با مفاهیم، سازه‌ها و شیوه‌های کار در پورتال همراه است و به سیاست‌ها و شرایط کاربری و نیز پرسش‌ها و مشکلات متداولی که ممکن است در جریان کار با پورتال پدید آید، اشاره می کند.

به گزارش خبرنگار حوزه مهدویت خبرگزاری شبستان، در کتاب راهنما، مفاهیم، سازه‌ها و شیوه‌های کار در پورتال توضیح داده شده است. همچنین، به سیاست‌ها و شرایط کاربری و نیز پرسش‌ها و مشکلات متداولی که ممکن است در جریان کار با پورتال پدید آیند، اشاره شده است.
از آنجا که تحقق اهداف پورتال جامع مهدویت در حوزه‌های رصد و پاسخگویی شبهات، تولید و انتشار محصولات، برنامه‌ریزی و اجرای فعالیت‌ها و شناسایی و همکاری فعالان پیگیری می‌شود، افراد و مراکز فعال در زمینه مهدویت، این امکان را خواهند داشت تا با پیوستن به این پروژه و مشارکت و نقش‌آفرینی در طرح عملیاتی آن، علاوه بر افزایش سطح خدمت‌رسانی خود در تأمین نیازهای مربوط به گسترش باورداشت آموزه مهدویت، از ظرفیت‌های موجود در پورتال ـ ازجمله ارتباط با اجتماع وسیع و منظم مخاطبان و استفاده از زیرساخت‌های تشکیلاتی، اطلاع‌رسانی و رسانه‌ای در سطح کلان ـ بهره‌مند گردند چراکه شعار محوری این پروژه "آگاهی، دانایی و همکاری درباره امام موعود" است.
براساس این گزارش، این کتاب راهنما از بخش های مقدمه، تعاریف پایه، لایه کاربری، شرایط و قوانین و پرسش های متداول تشکیل شده است و هر بخش به توضیحی درباره استفاده از این سامانه پرداخته است.
بخش مقدمه شامل معرفی و چشم انداز، مشارکت و پشتیبانی و راه اندازی توسعه پرداخته، بخش تعاریف پایه شامل مفاهیم و نقش ها، لایه کاربری شامل ثبت نام، اتاق مطالعه، مخزن پرسش، پیشخوان محصول، تقویم برنامه و نمایه فعالان می باشد.
این درحالی است که بخش شرایط و قوانین به کاربران و اعضای پورتال قانون های استفاده از امکانات پورتال را معرفی کرده و بخش پرسش های متداول ثبت نام و ورود، ویرایش مشخصات، خدمات پیامک، همکاری و حمایت و امکانات فنی را به طور کامل بیان می کند.
پورتال جامع مهدویت نیز پایگاهی است که ارتباط میان تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان محتوا درباره موضوع مهدویت، موعودباوری و فرجام‌شناسی در زبان فارسی را در بستری آسان، مطمئن و ارزان برقرار ساخته و فرایندهای تولید، نشر و مصرف محتوا در این زمینه را سامان‌دهی می‌کند؛ در یک سو، مجموعه‌های تولیدکننده محتوا در موضوع مهدویت قرار می‌گیرند که متناسب با ساختار، اهداف و سلایق خود، خدمات متنوع و گوناگونی به مخاطبان مصرف‌کننده ارائه می‌دهند و در سوی دیگر، مخاطبان علاقمند به موضوع مهدویت قرار می‌گیرند که متناسب با نیاز، علاقمندی و بضاعت خود، از خدمات متنوع و گوناگون مجموعه‌های تولیدکننده محتوا بهره می‌برند.
پورتال جامع مهدویت، از یک سو، به مخاطبان و علاقمندان موضوع مهدویت کمک می‌کند تا با انواع اطلاعات، محصولات و برنامه‌های تولیدشده در این زمینه، آشنا شده و برای دریافت خدمات گوناگون ارتباط برقرار کنند و از سوی دیگر، به تولیدکنندگان و ناشران محتوا در حوزه مهدویت کمک می‌کند تا با انواع نیازمندی‌های علمی، آموزشی و فرهنگی مخاطبان در این زمینه، آشنا شده و برای ارائه خدمات خود ارتباط برقرار کنند.
شایان ذکر است، پورتال جامع مهدویت هم اکنون به نشانی اینترنتی mahdaviat.ir برای علاقه مندان به حوزه معارف مهدویت در دسترس است.


پایان پیام/

کد خبر 332689

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha