به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، مدیرکل پژوهش ستادعالی کانون های مساجد کشور در نشست با اعضاء هسته های پژوهش استان در سخنانی با اشاره به فلسفه شکل گیری کانونهای مساجد در سال 71 "احیاء کارکردهای واقعی فرهنگی تبلیغی مسجد برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن" را اصلی ترین فلسفه وجودی کانونهای مساجد عنوان کرد.
محمدرضا فرقانی با تأکید بر اینکه اگر هدف و مسیر در این راستا مشخص نباشد گرفتار مقوله ای می شویم که رهبری بارها به آن اشاره کردند و آن "سکولاریسم پنهان" یعنی جدایی دین از زندگی است؛ این بخش از سخنانش را با استفاده از آیات 102 و 103 سوره مبارکه کهف تکمیل کرد.
وی با اشاره به اینکه فضای کنونی به معنای واقعی، فضای جنگ است و بلکه عمق و شدت و حدت آن از زمان جنگ تحمیلی هم بیشتر است؛ جهت گیری صحیح را نخستین گام در این برهه دانست.
فرقانی، هدف فعالیت های فرهنگی را بر اساس منظومه فکری رهبری، رسیدن به اقتدار فرهنگی دانست و گفت: این اقتدار به معنای اثرگذاری فرهنگ و نفوذ ناپذیری آن است.
وی، پیشرفت مداوم را راز کمال انسان دانست و با افزودن اینکه این کمال تنها در جامعه اسلامی محقق می شود؛ گفت: بر اساس فرمایشات رهبری اگر "مسجد طراز اسلامی" و "نماز به کیفیت مطلوب" برسد، آنگاه فرد و جامعه به طراز اسلامی می رسد.
مدیرکل پژوهش ستاد عالی کانونهای مساجد کشور، مسیر رسیدن به اهداف کانونهای مساجد از جمله عمران معنوی، احیاء کارکردهای حقیقی مسجد و... را نیازمند پژوهش دانست و بیان داشت: البته برای این امر باید نقشه جامع داشت زیرا بدون آن سردرگم می شویم.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس نقشه جامع مسیر حرکت هسته های پژوهش، نخستین نیاز، پژوهشگر طراز اسلامی است که بتواند بستر کا را مهیا کند.
فرقانی در پایان گفت: طی برنامه ای دو ساله که در 5 مرحله اجرا می شود سعی داریم به وضعیت مطلوب برسیم که البته آموزش های خاصی را هم هسته ها خواهند دید.
پایان پیام/
نظر شما