حجت الاسلام ولی الله مصائبی به خبرنگار شبستان در سنندج گفت: در حال حاضر 15 هیئت محوری در سطح استان فعال است و از این تعداد، پنج هیئت تازه اضافه گردیده که درشهرستانهای بیجار، قروه و سنندج فعالیت دارند و 10 مورد دیگر از سالهای قبل فعال بودند.
وی افزود: الگوسازی برای دیگر هیئات مذهبی در استان با عناوینی مانند توسعه فرهنگی قرآنی، احادیث و اهل بیت(ع) و سیره امامان، تشکیل کارگروه آموزشی برای ارتقای دینی اعضا و مخاطبین، شناسایی معضلات فرهنگی استان و تلاش برای رفع آسیبها در قمهزنی و شمایل از جمله برنامههای کاری این هیئات است.
معاون امور فرهنگی و تبلیغ اداره کل تبلیغات اسلامی کردستان به مشخصات هیئات مذهبی محوری اشاره کرد و اظهار داشت: داشتن مجوز فعالیت از سازمان تبلیغات اسلامی، داشتن اساسنامه تایید شده از سوی اداره کل، دارا بودن کادر اجرایی با متوسط تحصیلات دیپلم و فعالیت روحانی در این هیئات از جمله مشخصات هیئات مذهبی محوری است.
این مقام مسئول تصریح کرد: دارا بودن برنامههای ثابت قرآنی، سخنرانی و مداحی، توانایی تشکیل اجتماعات باشکوه در ایام خاص و پرهیز از آسیبهای عزاداری مد نظر مقام معطم رهبری(مدظله العالی) از مواردی است که هیئات مذهبی محوری باید مد نظر داشته باشند.
حجت الاسلام مصائبی اذعان کرد: این هیئات همچنین باید توانایی برگزاری مسابقات فرهنگی در راستای ارتقای معنویت بین اعضا و مخاطبین را داشته تا بتوانند به فعالیتهای خود ادامه دهند.
معاون امور فرهنگی و تبلیغ اداره کل تبلیغات اسلامی کردستان با بیان اینکه این تعداد هیئت محوری برای سایر هیئات مذهبی استان الگو هستند که میتوانند به ازای هر یکهزار نفر جمعیت در سطح شهرستان یک نفر را جذب کنند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 445 هیئت مذهبی محوری غیر رسمی در سطح استان فعالیت دارند.
پایان پیام/
نظر شما