کانون های مساجد موفق ترین الگو در سپردن فعالیت های فرهنگی به مردم

خبرگزاری شبستان: معاون آموزش و پژوهش ستادعالی کانون های مساجد کشور، الگوی کانون های مساجد در سپردن انجام فعالیت های فرهنگی به مردم را یکی از بهترین، موفق ترین و فراگیرترین الگوها در این زمینه دانست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، معاون آموزش و پژوهش ستادعالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور امروز(23 دی) در جمع اعضاء دبیرخانه کانون های مساجد استان با اشاره به اهداف سفرهای استانی هیأت نظارت و بازرسی ستاد عالی، رصد برنامه ها و فعالیت های کانون های مساجد را از وظایف ستاد دانست و تأکید کرد: فعالیت فرهنگی به معنای واقعی به صورت مداوم به رصد احتیاج دارد.


محمدرضا جعفری، نقش رصد فعالیت های فرهنگی در بازدهی این فعالیت ها را مورد توجه قرار داد و گفت: رصد فعالیت ها هم به متولیان و مجریان امور کمک می کند تا مسیر بهتری را با سرعت بیشتر طی کنند و هم نقاط مثبت را نمایان تر می کند.


وی با اشاره به اینکه رصد فعالیت های فرهنگی این اطمینان را به مخاطب می دهد که خوراک فرهنگی که به او تزریق می شود، مرتب رصد می شود؛ خاطرنشان کرد: یکی از نقش های اصلی دبیرخانه های استانی، رصد فعالیت های فرهنگی است و انتظار داریم دبیرخانه ها فرا تحلیل های فرهنگی داشته باشند تا کشور از آن بهره مند شود.


مسئول شورای طرح و برنامه ستاد عالی کانون های مساجد کشور، قدردانی از زحمات نیروهای دبیرخانه استانی را از دیگر اهداف این سفرها عنوان کرد و افزود: معتقدیم مجموعه کانون ها بدون حمایت های معنوی نماینده ولی فقیه در استان و استاندار و مدیران فرهنگی قطعاً نمی تواند سرعت خوبی داشته باشد.


وی با اشاره به ترکیب اعضای ستاد هماهنگی و نظارت برکانون های فرهنگی هنری مساجد هر استان که به ریاست استاندار است بر ضرورت حمایت همه اعضاء آن از کانون های مساجد تأکید کرد.


جعفری همچنین با تأکید بر تلاش و عدم کوتاهی در انجام وظایف، الگوی کانون های مساجد در سپردن انجام فعالیت های فرهنگی به مردم را یکی از بهترین، موفق ترین و فراگیرترین الگوها در این زمینه دانست و تأکید کرد: فعالیت های فرهنگی باید به دست خود مردم انجام شود.


وی با اشاره به حمایت مالی بسیار ناچیز دولت از کانون های مساجد و ذکر این نکته که این میزان حمایت با نیازهای واقعی کانون ها نزدیکی ندارد، پیشبرد امور کانون ها تاکنون را به علت مشارکت جدی مردمی دانست که مسجد، خانواده، جامعه و انقلاب اسلامی برای آنان مهم است.


معاون آموزش و پژوهش ستادعالی کانون های مساجد کشور با تصریح به اینکه این مردم وقتی برای انقلاب جان می دهند، قطعاً برای حفظ آن حاضر به حمایت مالی هستند؛ بهره گیری از این ظرفیت در مباحث مسجد را بسته به چگونگی عملکرد دبیرخانه های استانی دانست.


وی در تکمیل این بخش از سخنانش " نذر فرهنگی" در جامعه را یک ضرورت جدی دانست که همچون مؤلفه های مقدس و دینی دیگری نظیر "وقف فرهنگی" نیازمند فرهنگسازی است.

 

 

 

پایان پیام/

کد خبر 332239

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha