به گزارش خبرگزاری شبستان، علیرضا جزینی، قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر در مراسم افتتاح شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر شرق استان تهران مطالبات مردمی، گستردگی جغرافیایی و پراکندگی جمعیتی را از دلایل راهاندازی این شورا در شرق استان تهران خواند و گفت: در هر استان یک شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر وجود دارد لیکن در تهران بنا بر دلایل گفته شده سه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر راهاندازی شده که این نشان از اهمیت پرداختن به موضوع مبارزه با موادمخدر در تهران میباشد.
وی با اشاره به راهبردها و استراتژیهای ستاد افزود: مساله مهم در تدوین فرصتها این است که بتوانیم بهترین بهرهگیری و استفاده را از آنها ببریم و یکی از این فرصتها تاسیس شوراهای هماهنگی مبارزه با موادمخدر است.
قائم مقام دبیرکل ستاد اظهار داشت: ستاد مبارزه با موادمخدر با تهیه ترازنامه اقدامات پیشگیرانه در محدوه جغرافیایی اقدام به تاسیس شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر شرق استان تهران کرده است.
جزینی در ادامه، توجه به رویکرد اجتماعی را اولویت نخست ستاد مبارزه با موادمخدر برشمرد و افزود: ستاد مبارزه با موادمخدر در مبحث رویکرد اجتماعی اقدام پیشگیرانه را شامل حذف و خنثی کردن عوامل موثر در ایجاد جرم میداند.
وی افزود: در بحث موادمخدر و مصادیق آن باید به علل بنیادی جرم توجه کرد زیرا نارسائیهای اجتماعی باعث افزایش جرم میشوند.
این مقام مسوول در ستاد مبارزه با موادمخدر یکی از مصادیق مهم در موفقیت هر سازمان را مشارکت اعضای آن سازمان با همیاری، همفکری و همدلی عنوان کرد و افزود: همدلی فرآورده انگیزه است و انگیزهها ما را در جهت شکوفایی رهنمون میسازند.
جزینی در پایان، بخشی از وظایف شوراهای هماهنگی مبارزه با موادمخدر را تنظیم راهبردهای بخشی و وظیفهای در حوزههای درمان، پیشگیری و مقابله، ایجاد هماهنگی مابین صف و ستاد و دستگاههای اجرایی و تمرکز بر برنامهریزی برای تحقق اهداف و برنامههای ستاد برشمرد و افزود: یکی از وظایف شورا یافتن حلقه مفقوده بین دستگاههای اجرایی در حوزه مبارزه با موادمخدر و اصلاح آن است.
پایان پیام/
نظر شما