پاسخ به شبهات دینی در رسانه ملی کمتر پرداخته می‌شود

حجت‌الاسلام موسوی‌مقدم با بیان اینکه پاسخ به شبهات دینی ازسوی کارشناسان مذهبی کمترپاسخ داده می‌شود، گفت:اخیرا شبهات مطروحه ازسوی شبکه‌های معاند در اختیار کارشناسان دینی رسانه قراگرفته تابه آن بیشتر پرداخته شود.

 

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت‌الاسلام موسوی‌مقدم، قائم‌مقام سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در همایش روحانیون رسانه ملی با اشاره به برخی از نقاط ضعف برنامه‌های دینی در این رسانه گفت: متأسفانه پاسخ به شبهات مطروحه از سوی برخی از شبکه‌های معاند در رسانه کمتر پرداخته می‌شود که باید کارشناسان مذهبی بر روی آن تمرکز بیشتری داشته باشند لذا رسانه ملی جزواتی با عنوان این شبهات در اختیار کارشناسان دینی رسانه قرار می‌دهد تا پاسخ‌گوی نیاز مخاطبان باشد. همچنین برخی از پاسخگویی‌های کارشناسان دینی به شبهات برای مخاطبان قانع‌کننده نیست که باید دلایل متقن و قوی آورده شود.

وی افزود: نقش رسانه ملی در افزایش مکارم انسانی بسیار مؤثر است و همچون هدایت‌گری دو منبع وحی و عقل می‌تواند نقش پیامبری برای جامعه ایفا کند. صحبت یک روحانی و کارشناس مذهبی در رسانه برای مخاطبان یک آرام‌بخشی القا می‌کند و جایگاهی که کارشناسان مذهبی در آن قرار می‌گیرند بسیار دقیق و ظریف است زیرا یک حرف می‌تواند یک موج عظیم در جامعه ایجاد کند. در مجموعه مباحث برنامه‌های دینی در رسانه ملی مباحث اعتقادی کمتر پرداخته می‌شود و باید به موضوعاتی همچون سبک زندگی برگرفته از آموز‌ه‌های دینی بیشتر تمرکز کرد. همچنین ارایه‌دادن سند و حجت متقن برای برخی از گزاره‌های مطروحه باید بیشتر مرد بررسی قرار گیرد تا مخاطبان دچار سردرگمی نشوند همچون که برخی از کارشناسان مکاشفات و عرفان‌های علمای دینی را در حد امام معصوم بالا می‌برند که این ممکن است یک آسیب در ذهن مخاطب باشد.

قائم‌مقام سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با بیان این مطلب که افق رسانه سند بالادستی برای رسانه ملی است، عنوان کرد: سازمان صدا و سیما ضمن تدوین برنامه‌ریزی‌های خود همواره به هم‌اندیشی به مدیران ارشد و کارشناسان برنامه‌های مختلف اهمیت می‌دهد و در قالب افق رسانه گردهمایی‌هایی همچون روحانیون رسانه ملی برگزار می‌کند تا در راستای برنامه‌ها و اهداف پیش‌بینی‌شده حرکت کند و با توجه به اهمیت معارف دینی بحث و بررسی و احصاء نقاط قوت و ضعف این برنامه‌ها اهمیت بسزایی دارد و در گستره پیچیده رسانه که دارای سه مولفه میزان مخاطب، میزان رضایت‌مندی و میزان اعتماد مخاطبان اهمیت بسیاری دارد.

وی افزود: میزان اعتمادسازی در بین مخاطبان پله نخست حرکت رسانه‌ ملی است و بسیاری از برنامه‌های پرمخاطب از این عنصر مهم یعنی اعتمادسازی بینندگان منتج می‌شود. بخش عمده آموزه‌های وحیانی و عقلانی با کارشناسان دینی در رسانه ملی همگام با اعتمادسازی مناسب در میان مخاطبان بسیار تأثیرگذار است همچون برنامه درس‌هایی از قرآن حجت‌الاسلام قرائتی که با روح حاکم برای ارتباط با مخاطب بیش از 30 سال در این رسانه بدون کاهش مخاطب پخش می‌شود که یکی از دلایل موفقیت این برنامه اعتمادسازی در میان مخاطبان است.

وی خاطرنشان کرد: امروز که مخاطبان با داده‌های غیرضروری و بحران‌ها و چالش‌های اساسی همچون هویت و معنویت مواجه هستند رسانه ملی می‌تواند با بیان حقایق دینی این نقصان را جبران کند.

پایان پیام/


 

کد خبر 331851

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha