ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیازمند درک آسان از مفاهیم دفاع مقدس است

خبرگزاری شبستان: معاون اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های اسلامی دفاع مقدس خوزستان، اظهار داشت: در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل حاضر و آتی باید به گونه ای حرکت کنیم که درک مفاهیم آن آسان تر شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، علوی، معاون اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های اسلامی دفاع مقدس خوزستان، در مراسم اختتامیه جشنواره استانی عربی دفاع مقدس و مقاومت اسلامی، با بیان اینکه امروز دفاع مقدس به نماد دفاع و هویت فرهنگی ما مبدل شده، گفت: دفاع مقدس گفتنی های بسیاری را در اندیشه مردم فهیم جامعه به یادگار گذاشته است.

 

وی با اشاره به اینکه برگزاری جشنواره شعر دفاع مقدس را باید اقدامی سازنده جهت گسترش فرهنگ دفاع مقدس به شمار آورد، خاطر نشان کرد: در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل حاضر و آتی باید به گونه ای حرکت کنیم که درک مفاهیم دفاع مقدس آسان تر شود.

 

وی یکی از نشانه های مهم و تأثیرگذار در شعر دفاع مقدس را پرداختن به موضوعات ارزشی و محتوا و مضمون دانست و افزود: این جشنواره با همکاری ادارات کل حفظ آثار دفاع مقدس و فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان برگزار شده و امیدواریم این دو حوزه با مشارکت هم بتوانند برنامه های تأثیرگذاری را در عرصه ترویج و گسترش فرهنگ دفاع مقدس برگزار کنند.

 

همچنین یعقوب اسعدی، فرماندار هویزه، با بیان اینکه نقش مردم هویزه در جنگ تحمیلی بر کسی پوشیده نیست و هویزه تنها شهری است که در جنگ با خاک یکسال شد و تنها یک مسجد بر پا ماند، اضافه کرد: هویزه 160 شهید، 500 جانباز و 17 آزاده دارد.

 

وی با اشاره به اینکه این شهرستان زادگاه شهید جرفی اولین بخشدار هویزه و نخستین شهید دولت و شهیده سهام خیام دختر نوجوانی است که با مقاومتی که از خود در مقابل بعثی ها نشان داد به الگوی مقاومت و ایثار تبدیل شد، عنوان کرد: هویزه مهد علمای بزرگی همچون علامه کرمی، آیت الله هویزی و سید نعمت الله جزایری و مهد استعدادهای درخشان استان است.

 

وی با تأکید بر اینکه عظیم ترین حرکت دفاع مقدس در 8 سال دفاع مقدس در هویزه شکل گرفت و مقاومت مردم این شهرستان در آن دوران مثال زدنی است که در تاریخ ثبت خواهد شد، ادامه داد: تعریف های بسیاری از شعر شده وای در مجموع اعتقاد داریم که شعر دارای عناصری از جمله اندیشه، احساس، تخیل و آهنگ است و زاییده احساس درونی و عمیق انسانی است.

 

اسعدی، بر بیان حوادث و وقایع دوران انقلاب، مقاومت و دفاع مقدس و مظلومیت رزمندگان و ایثارگران در قالب شعر تأکید کرد و ادامه داد: پیشنهاد می کنم دبیرخانه دائمی جشنواره شعر عربی به جهت ارتباط زبانی و سایر حوزه های مرتبط و اینکه هویزه پایتخت فرهنگ معنوی دفاع مقدس است در این شهرستان دائر و کنیم این جشنواره در سطح ملی برپا شود.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 331567

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha