به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، حجتالاسلام محمدحسین بلک، مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان، در مراسم تقدیر از مجاهدت های تبلیغی روحانیون و مبلغان استان در ایام محرم و صفر، با بیان اینکه مهم ترین بخش های فرهنگی جامعه را معارف دینی مردم تشکیل می دهد، گفت: فرهنگ مردم ما در یک کلام چیزی جز فرهنگ غنی اسلام به اهل بیت(ع) نیست و این اعتقاد و باورها با تلاش مستمر و علمای بزرگوار حاصل شده است.
وی با بیان اینکه در طول تاریخ بزرگان و فقهای ما علاوه بر نخبه پروری و اداره حوزه های علمیه خود مستقیماً در امر تبلیغ و ارشاد مردم حضور داشتند، خاطر نشان کرد: این حرکت پس از پیروزی انقلاب اسلامی شتاب بیشتری یافت و خوزستان نیز بهره مندی زیادی در این باب دارد.
وی بهترین تعبیر تبلیغ مبلغان در مناطق محروم را مجاهدت در راه خدا دانست و با بیان اینکه خوزستان از حوزه های علمیه بسیاری برخوردار است، افزود: امروز در هر شهرستان جمع علما و فضلا قابل توجه است که از فضل و بهره علمی برخودار هستند و تعداد آنها نسبت به قبل قابل مقایسه نیست ولی با این حال در برخی شهرستان ها با مشکلاتی از جمله حضور روحانی و مبلغ مواجهیم.
حجت الاسلام بلک، از راه اندازی150 خانه عالم در روستاهای استان خوزستان خبر داد و با بیان اینکه متأسفانه تعدادی از این خانه های عالم نتوانسته پذیرای حضور یک روحانی باشد تا نیازهای تبلیغی مردم را فراهم کند، ادامه داد: امسال بیش از سه هزار نفر از مبلغان ما مجالس سیدالشهدا و محافل تبلیغی را اداره کردند.
وی با بیان اینکه همچنین 280 هزار منبر و جلسات سخنرانی در سطح استان محقق شد، تصریح کرد: حضور روحانی در کنار مردم سبب آگاه سازی آنها نسبت به احکام دینی و معارف اسلامی می شود و مبلغان باید سرفصل های تبلیغی را مورد توجه قرار دهند و مباحثی را که امروز در خوزستان به عنوان دغدغه مطرح می شود و نیازهای فکری و معرفتی جوانان است در محافل پاسخ دهند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان، با اشاره به اینکه آشنایی مردم با قرآن و معارف آن بسیار مهم است که باید مورد توجه بیشتر قرار گیرد و اضافه کرد: تدبر در آیات و روایات و به کار گیری درس های قرآن در زندگی حل مشکلات انسان را به همراه دارد و جامعه روحانیت و ائمه جماعات و مبلغان باید این کارکردهای بزرگ را داشته باشند.
وی یکی از بهترین راه های شفا و درمان را بیان آیات قرآن دانست و با بیان اینکه ما نباید اجازه دهیم کسی با نگاهی غیر از حوزه به بحث تفسیر قرآن وارد شود، عنوان کرد: ما طرحی را در استان آماده کردیم و آن برگزاری 1000 جلسه تفسیر با حضور سه هزار روحانی است و با زمینه های ارزشمندی که در حوزه های علمیه وجود دارد می توانیم به این مهم دست یابیم.
حجت الاسلام بلک، یاد آور شد: برنامه هایی برای اواخر امسال یا سال آینده در نظر داریم و بناست بخشی از عواملی که به امر تبلیغ مربوط می شود را با استفاده از تکنولوژی آسان کنیم تا اگر کسی شبهه ای داشت بتوانیم با سرعت و امکانات بیشتری پاسخ گو باشیم.
وی از تهیه و چاپ کتاب هایی به منظور پاسخ گویی به سؤالات و شبهات خبر داد و اذعان داشت: این کتاب ها به صورت جیبی بوده و 26 جلد با 26 عنوان است و سؤالات و شبهاتی که در رسانه ها و اینترنت مطرح است انتخاب شده و با استفاده از مدارک و منابع معتبر پاسخ داده شده است.
پایان پیام/
نظر شما