به گزارش خبرگزاری شبستان در البرز؛ نخستین یادواره تخصصی شهدای اطلاعاتی عملیاتی در استان البرز صبح امروز(19 دی) با حضور سردار سرلشکر پاسدار دکتررحیم صفوی، دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا، حجت الاسلام والمسلمین حسینی همدانی، نماینده ولی فقیه در استان البرز، سردار مولایی و مدیران ارشد اجرایی استان در سالن شهیدان نژآد فلاح برگزار شد.
سردار سرلشکر پاسدار دکتر رحیم صفوی، با حضور در نخستین یادواره شهدای اطلاعات تخصصی عملیاتی در البرز به تشریح اهمیت حضور نیروهای اطلاعاتی و تاثیر آنان در موفقیت های نظامی در طول هشت سال جنگ تحمیلی اشاره کرد.
سردار صفوی گفت: عملیات غرور آفرین کربلای 5 در 19 دی سال 65 و عملیات فاو در 20 بهمن سال 64 سرنوشت جنگ را تمام کرد، سرنوشت جنگ در فاو و شلمچه رقم خورد، بعد از کربلای پنج بود که قطعنامه 598 را صادر کردند و دشمنان و حامیان عراق مجبور شدند به ایران امتیاز دهند اگرچه ایران دو سال بعد سال 67 این قطعنامه را پذیرفت.
این مسئول خطاب به حضار در این یادواره که بعضا از خانواده های معظم شهدا و جانبازان جنگ تحمیلی بودند گفت: هیچ خط مستحکمی نبود که فرزندان شما در لشکر سیدالشهداء آن را از بین ببرند و جان نثارانه در راه انقلاب فداکاری نکنند، امروز افتخار البرز وجود بیش از شش هزار شهید و 2 هزار جانباز است.
سردار صفوی با اشاره به اهمیت ارزش اطلاعات در جنگ اظهار داشت: مهمترین عامل پیروزی در کربلای پنج غافلگیری دشمن بود، غافلگیری دشمن به واسطه راهبرد نظامی ، تخصصی نیروهای اطلاعاتی عملیاتی بود که زیرکانه طرح ریزی شیوه عملیات را برعهده داشتند.
به گفته این مسئول، بنی صدر در دوران خود دچار غفلت استراتژیک اطلاعاتی شد، ما هر زمان از مرزهای مهران و قطعی بودن آغاز جنگ می گفتیم برای ما از موازنه قدرت های شوروی و آمریکا و دیگر مسائل می گفت و این غافلگیری او به آوارگی 3 میلیون نفر از مردم در همان ابتدای جنگ شد.
وی با تاکید به این مهم که اطلاعات راهبردی چه مطلبی را می گوید، توضیح داد: اطلاعات راهبردی صحنه نبرد و آرامش نیروهای مسلح را بررسی می کند و در این میان پشتیبانی نیروها وابسته به تاکتیک و تکنیک تخصصی نیروهای اطلاعاتی تخصصی عملیاتی است.
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در پایان تصریح کرد: چگونگی طرح ریزی عملیات ها به واسطه بکارگیری عواطف، عقلانیت و قدرت نیروهای اطلاعاتی عملیاتی بود و در این مسیر سپاه به بهترین صورت ظاهر شد و عملیات غرور آفرین کربلای پنج نمونه بارز و آشکار حضور موثر نیروهای اطلاعاتی است.
گفتنی است، در پایان نخستین یادواره شهدای اطلاعاتی تخصصی از کتاب "عبور از خط " و تمبر یادبود رونمایی شد.
پایان پیام/
نظر شما