به گزارش خبرگزاری شبستان، علی عبداللهی، معاون امنیتی وزیر کشور ،گفت: طرح جامع امنیت پایدار از برنامههای تکلیف شده به وزارت کشور است که کارهای اولیه آن آغاز و با توجه به اقدامات صورت گرفته قبل از موعد مقرر به امید خداوند اجرایی میشود.
وی با تاکید به تأثیر بسزای اجرای این طرح بر ابعاد مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و مرزنشینان ابراز امیدواری کرد با تلاش و همت مضاعف تا پایان نیمه اول سالجاری این طرح به مرحله تصویب رسیده و هرچه زودتر شاهد اجرای آن در سطح کشور باشیم.
معاون امنیتی وزیر کشور با ابراز امیدواری از اینکه با مبلغی که در کمیسیون تلفیق برای بحث انسداد مرزها در سالجاری پیشبینی شده است، بتوانیم در این زمینه گامهای بزرگ برداریم، گفت: اگر چه کارهای صورت گرفته در این راستا بسیار ارزشمند و چشمگیر است اما تا رسیدن به نقطه ایدهال و مطلوب در بحث انسداد مرزها فاصله زیادی داریم.
عبداللهی گفت: حراست و حفاظت از حریم مرزها و انسداد آنها به عنوان یکی از مهمترین برنامهها در قالب طرحهای مختلف با توجه به شرایط جغرافیایی در هر منطقه مرزی اجرای میشود.
وی افزود: دیوارکشی، احداث کانال و خندق، احداث سیم خاردار، فنس، تجهیزات الکترونیکی مرز، احداث پاسگاهها و برجکهای مرزی از جمله فعالیتهای وزارت کشور برای کاهش رفت و آمد کاروانهای قاچاق و گروههای تروریستی است.
عبداللهی با بیان اینکه مرزهای جنوب شرقی، شمال غربی و غرب کشور از اولویتهای ما در اجرای این طرح است، تصریح کرد: برای جلوگیری از ترددهای غیرمجاز به ویژه گروههای تروریستی و افراد خرابکار این طرح در تمام مرزهای کشور اجرا میشود.
معاون امنیتی وزیر، تقویت حریم امنیت مرزهای خشکی را به عنوان یکی از مهمترین برنامهها در سالجاری عنوان کرد و گفت: با توجه به تصویت و ابلاغ دستورالعمل اجرای آن، این مهم در مرزهای شرق و غرب و در تمامی مرزهای خشکی کشور عملیاتی میشود.
وی با بیان اینکه اجرای طرح حریم امنیتی مرزها تکلیفی همگانی برای تمامی واحدهایی است که در مرزها مستقر هستند، افزود: این طرح در مدت زمان پنج سال با همکاری و تعامل واحدهای مختلف مرزبانی، گمرک و غیره در تمامی استانها با توجه به اولویتبندیهای صورت گرفته انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه اجرای این طرح در حال حاضر در برخی از استانهای مرزی آغاز شده و به زودی شاهد اجرای آن در دیگر استانهایی همچون کردستان خواهیم بود.
عبداللهی افزود: معیشت مرزنشینان، حریم مرز، مناطق ممنوع رفت و آمد، تجارت، گذر مرزی و انسداد فیزیکی از محورهای اصلی طرح جامع امنیت پایدار مرزهاست.
بنا بر گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور،معاون امنیتی وزیر کشور در ادامه از تقویت مرزبانی و راهاندازی فرماندهی مرزبانی به عنوان اقدام بسیار خوبی برای تقویت امنیت مرزهای کشور نام برد و گفت: امیدواریم با کارهای که در طول چند سال اخیر انجام شده و اجرای برنامههایی که امسال در دستور کار داریم، بتوانیم امنیت مرزهای ایران اسلامی را به نقطه مطلوب و شایسته برسانیم.
وی تلاش برای رسیدن به امنیت پایدار در مرزها را اقدام جدی وزارت کشور خواند و افزود: تاکنون مرزهای کشور بکر و دست نخورده و حتی فاقد جاده آسفالت هستند ولی به لطف خدا در سال جهاد اقتصادی تمام تلاش خود را برای رسیدن به نقطه مطلوب به کار خواهیم بست.
پایان پیام/
نظر شما