به گزارش خبرگزاری شبستان ازمشهد، محمدحسین غفرانی، دبیر اجرایی چهارمین جشنواره عمار در خراسان رضوی شب گذشته(17دی) در آیین افتتاحیه چهارمین جشنواره فیلم عمار اظهار کرد: این جشنواره از سال 89 آغاز شده است و هدف از شکلگیری این جشنواره بازخورد هنرمندان انقلابی از فتنه سال 88 بود.
غفرانی با بیان اینکه میزان رضایت مندی مخاطبان از این جشنواره خوب بوده است،اذعان داشت: تفاوت جشنواره عمار با سایر رقابتهای هنری و فرهنگی این است که بازه زمانی خاصی ندارد و در تمام طول سال فیلمهای خود را اکران میکند.
وی با اشاره به این مطلب که سوژههای فیلمهای جشنواره عمار از دل جامعه و مردم به دست آمده است واز این رو بازخوردهای خوبی داشته است،اذعان داشت: هر شخص یا ارگان علاقهمند به اکران فیلمهای این جشنواره میتواند با مراجعه به دبیرخانه و سایت ammarfilm.ir ثبت نام کند تا مجوز اکران فیلمها را بگیرد.
بنا بر گزارش شبستان در ادامه سیدعلیرضا مهرداد، نویسنده پیشکسوت دفاع مقدس اظهار داشت: جشنواره عمار بخش شهرستانها فرصت مناسبی برای بروز استعداد هنرمندان شهرستانی است.
وی با بیان اینکه در روستاها و شهرستانها همه افراد میخواهند گویش خود را مانند مردم پایتخت تغییر دهند از این رو لهجه مخصوص هر منطقه کمرنگ شده است،تصریح کرد: متأسفانه در حوزه دفاع مقدس استان ما اثر فاخری نداشته است البته این در حالی است که خراسان رضوی شهیدان بسیاری را در راه انقلاب و جنگ از دست داده است که هر کدام در نوع خود منحصربهفرد بودند.
وی با انتقاد بر اینکه متأسفانه در حوزه ادبیات انقلاب نقدهای زیادی به علل مختلف ایجاد شد،افزود:مسائل ناامنی در برخی از شهرستانها پس از انقلاب و آغاز جنگ تحمیلی با فاصله کم از این پیروزی باعث شد تا برخی از نویسندگان نمایشگاه در زمینه ادبیات انقلاب مطلب ننویسند و تعدادی از نویسندگان جوان نیز توانایی نوشتن در این زمینه را نداشته باشند.
وی تاکید کرد: خراسان رضوی ظرفیتها و پتانسیلهای بسیاری در حوزه دفاع مقدس دارد اما متأسفانه نویسندگان و ارگانهای مرتبط به آنها توجه نمیکنند.
بنا بر این گزارش، علاقه مندان برای تماشای آثار جشنواره فیلم عمار می توانند از ۱۷ تا ۲۰ دی از ساعت ۱۵ تا ۲۱ در محل سینما قدس مشهد واقع در خیابان پاسداران حضور یابند.
در این چهار روز قرار است 100 فیلم برتر این جشنواره در حدود 200 نقطه از شهرستانهای خراسان رضوی از جمله دانشگاهها، مساجد و مدارس اکران می شود.
این جشنواره در بخشهای تاریخ معاصر ایران، فتنه سال ۸۸، بیداری اسلامی، نقد درون گفتمانی، جنگ نرم، اقتصاد مقاومتی و مرگ بر آمریکا به نمایش گذاشته می شود.
چهارمین جشنواره فیلم عمار در شهرستان های نیشابور، سبزوار، کاشمر، گنابادو چندین شهرستان دیگر این استان نیز برگزار می شود.
گفتنی است، تماشای فیلم های جشنواره رایگان و ورود برای عموم آزاد است همچنین امکان حضور گروهی تشکل های مسجدی، دانش آموزی و دانشجویی فراهم است.
پایان پیام/
نظر شما