به گزارش خبرنگار شبستان، محمد جعفریان، رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست خبری همایش تجلیل از خیرین عرصه سلامت گفت: این همایش به منظور تبیین مواردی که خیرین میتوانند در حوزه سلامت ورود کنند، برگزار میشود.
وی با اشاره به اینکه برخی شعبههای دانشگاهی به همت خیرین ایجاد شده است، اظهار کرد: تعداد خیران در کشور ما کم نیست و خیرین با خواست میل درونی خود در امور مربوط به حوزه سلامت ورود میکنند اما با برگزاری این همایش دریچهای به روی خیرین باز میکنیم تا بدانند در مسیری که میان آن است، حرکت کنند.
به گفته جعفریان، در این همایش زمینههای حضور خیرین در سلامت برای کمک به بهداشت و درمان برای آنها روشن میشود.
عدم کارآیی سیستم درمان از لحاظ مادی
رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه با اشاره به اینکه هزینههای پرداختی از جیب مردم برای درمان سنگین است، اظهار کرد: در کشور ما انتظارات مردم از درمان در سطح پیشرفتهترین کشورهای دنیاست که امری عادی است اما یا باید انتظارات را از درمان تعدیل کنیم و یا اینکه منابع مورد نیاز آن را لحاظ کنیم.
وی با تأکید بر اینکه انتظارات برای بهترین درمان در هیچ جای دنیا محقق نمیشود، اظهار کرد: اگر بخواهیم سرویس درمانی خوب ارایه کنیم باید بدانیم هزینهها را از چه جایی تأمین کنیم که متأسفانه چرخه مالی در بیمارستانهای دولتی کشور در حال حاضر ناقص است.
جعفریان با بیان اینکه یکسوم حقوق پرسنل بیمارستانها توسط خود بیمارستان تأمین میشود، گفت: بیمارستان باید حقوق این پرسنل را تقبل کند که باعث افزایش پرداختی از جیب مردم میشود که اگر راه درست را برای خیرین تبیین کنیم میتوانند در این عرصه تأثیرگذار باشند.
به گفته جعفریان، ایران از لحاظ توان علمی و درمانی در منطقه جزء اولینها محسوب میشود اما از لحاظ خدمات حاشیهای مانند هتلینگ و هزینههای درمان با وضعیت مطلوب فاصله دارد که اگر خیرین در این بخش ورود پیدا کنند جهش خوبی صورت میگیرد.
پایان پیام/
نظر شما