به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، قاسم سمیعی، مدیرکل مدیریت بحران استان گلستان در حاشیه بازدید و بازرسی از امکانات مدیریت بحران گلستان در نوده خاندوز گفت: این بخش بازرسی ونظارتی میتواند بر روند پیگیری عملکرد دستگاههای عملیاتی در پروسه مدیریت بحران نظارت کند.
وی یادآور شد: تشکیل این گروه فنی نظارتی، منطبق بر بند 18 ماده 8 قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور و مواد هفت، هشت و 9 آییننامه اجرایی قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشوراست.
به گفته سمیعی، نظارت بر اجرای درست قوانین و هزینهکرد اعتبارات حوادثی، نیازمند یک گروه کارشناسی فنی است تا بتواند بر روند فعالیت دستگاههای ستادی، عملیاتی، نهادهای دولتی و حتی بخش خصوصی در عرصه مدیریت بحران نظارت عالیه را اعمال کند.
وی با بررسی عملکرد سازمان مدیریت بحران در سطح کشور، پس از پایان دوره آزمایشی پنج ساله، اضافه کرد: تردیدی نیست که این سازمان توانست طی این مدت، ضمن طرح رویکردی تازه در این عرصه، نگاه مسئولان دستگاههای اجرایی و حتی جامعه را نسبت به موضوع پدیدهای طبیعی و مدیریت آن حساس کند.
دبیر شورای هماهنگی مدیریت بحران استان گلستان یادآور شد: پیشنهاداتی اخیرا برای اصلاح روند کاری این سازمان از سوی مجریان این قانون در استانها ارایه شده است که عمدتا به اثرگذاری بیشتر این مجموعه در اجرای بهتر قوانین و آییننامه اجرایی این مجموعه معطوف شده است.
سمیعی ادامه داد: تحول در ساختار و چارت سازمانی و در تعبیه بخشهای جدید براساس وظایف مراحل چهارگانه مدیریت بحران (پیشگیری، آمادگی، مقابله و بازسازی و بازتوانی) ازجمله اداری و مالی، ارتباطات، آموزش و روابط عمومی و اجرای بندهای مغفول مانده قانونی میتواند به تاثیر گذاری بیشتر این مجموعه در انجام وظایف قانونی آن موثر باشد.
وی ابراز امیدواری کرد: با اصلاح و تقویت قانون وآیین نامه اجرایی، رفع مشکلات موجود و تمرکز مناسب اعتبارات کشور در حوزه پیشگیری، ضریب تاثیرگذاری مدیریت بحران بیش از گذشته در کاهش اثرات بلایای طبیعی افزایش یابد.
مدیرکل مدیریت بحران استان گلستان با اشاره به حادثه خیزی گلستان تاکید کرد: شرایط اقلیمی و محیطی، گلستان را در موقعیتی قرار داده که همیشه در معرض انواع پدیدهها وحوادث طبیعی است.
سمیعی تصریح کرد: این شرایط ایجاب میکند تا لحظهای در استان احساس آرامش نکنیم وناخواسته همیشه آماده مواجهه شدن با یک پدیده طبیعی غیرمترقبه باشیم.
به گزارش روابط عمومی مدیریت بحران گلستان، وی خاطرنشان کرد: طی سال اخیر نیز با توجه به سیاستهای کلی مدیریت بحران کشور، برنامههای پیشگیرانه در سطح استان رونقی دوچندان یافته است.
سمیعی یادآور شد: در بعد برنامهریزی نیزبه نظر میرسد سازمان باید سیاستهای پیشگیری را بیش از گذشته مورد توجه قرار داده و با این نگاه آیندهنگرانه، اعتبارات مناسبی با توجه به زونبندی حادثهخیزی به استانها اختصاص دهد.
پایان پیام/
نظر شما