به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، محمد احمدی پور، معاون سیاسی و امنیتی استانداری گیلان عصر امروز(16 دی) در جلسه برنامه ریزی ستاد دهه فجر استان که در استانداری برگزار شد گفت: باید با روحیه و نگاه جدید و برنامهای نو وخلاقانه به تدارک برنامههای دهه فجر بپردازیم و به برنامههای این دهه توجه ویژهایی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه انقلاب برای کسانی که در فضای عمومی همان سالها قرار داشتند یک عادت شده است، افزود: نسل جوان ما که در آن دوران نبوده و فضا را درک نکردهاند با همین برنامههای دهه فجر است که به سمت انقلاب اسلامی و اهداف آن سوق مییابند.
احمدی پور با اشاره به ایجاد تحولات در علل انقلاب بعد از انقلاب اسلامی ایران تصریح کرد: علل وقوع انقلابات که در دانشگاه های بزرگ دنیا در قالب علوم سیاسی و روابط بین الملل تدریس میشد بعد از انقلاب اسلامی ایران دچار تحولات اساسی شد.
وی اضافه کرد: بعد از وقوع انقلاب اسلامی ایران عمده تحلیلگران سیاسی در چگونگی بروز این انقلاب دچار سردرگمی شده و سعی در اتصال این انقلاب به نظام های مختلف مارکسیست و غیره داشتند.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری گیلان با بیان اینکه موج عظیم مردمی در انقلاب اسلامی ایران فارغ از امور دنیوی بوده و سرمنشاء آن الهی است، افزود: انقلاب اسلامی ایران به عامل دیگری متصل است که سرمنشاء آن عاشوراست و هنوز مردم با گذشت بیش از 1400 سال از وقوع این حادثه همچنان در سوگ سرور و سالار شهیدان هستند.
وی ادامه داد: در تمام این سالها دشمنان تلاش کردند تا انقلاب و آرمانهای انقلابی ملت ایران را نابود کنند که این دشمنی آنها ناشی از عدم باور علل بروز انقلاب اسلامی ایران است که قادر به تحلیل آن نیستند و توطئههای خود را بر اساس معیارهای مادی خود برنامه ریزی میکنند در حالیکه انقلاب ما الهی و خارج از فهم و درک آنهاست.
احمدی پور با بیان اینکه مسئولان که متولی جامعه و امور مردم هستند نباید از گرامیداشت دهه فجرغافل شوند، اظهار کرد: جلسات دهه فجر جلسات تشریفاتی نیست و کسانی که چنین تفکری دارند در واقع نوعی توهین به ملت است چراکه پایه و اساس ما از همین انقلاب نشات گرفته و حفظ آرمانهای انقلاب موجب قدرتمندی نظام جمهوری اسلامی ایران در دنیا شده است.
وی با تاکید بر برگزاری مطلوب گرامیداشت دهه فجر در سال جاری اذعان کرد: این ایام باید با ارائه برنامههای نو و ابتکارات و شیوههای جدید بهتر و باشکوه تر از سالهای قبل برگزار شود.
این مقام مسئول با بیان اینکه برنامههای دهه فجر نباید شکل حکومتی به خود بگیرد، افزود: باید این برنامهها به صورت خودجوش و با مشارکت مردم برگزار شود و برنامه های دهه فجر را در کنار ادای وظیفه مسئولان به مانند مراسم تاسوعا و عاشورای حسینی به سمت مردمی شدن هدایت کنیم.
وی با تاکید بر نقش آموزش و پرورش و رسانهها در مردمی برگزار شدن برنامههای دهه فجر خاطرنشان کرد: فضای عمومی دهه فجر حتی با نوشت جمله( دهه فجر مبارک) بر روی کاغذ و نصب آن بر سردرب مغازهها به سمت مردمی بودن حرکت کند.
پایان پیام/
نظر شما