آموزش و پژوهش در حوزه بهداشت و درمان ضروری است

خبرگزاری شبستان: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت:آموزش و پژوهش در حوزه بهداشت و درمان ضروری است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، غلامرضا اصغری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان امروز در نشست خبری با خبرنگاران با تاکید بر اولویت داشتن کیفیت بر کمیت گفت: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در بخش کمی به خوبی رشد کرده و امروز لازم است که در حوزه کیفی نیز کار شود.

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به نقشه سلامت برنامه پنجم توسعه و سند اسلامی کردن دانشگاه ها افزود: ما با استناد به این اسناد بالادستی، توسعه عدالت در بخش سلامت را اجرا می کنیم.

 

وی گفت: در حوزه بهداشت و درمان شناخت ظرفیت ها و پتانسیل های موجود را اولویت قرار داده ایم.

 

وی با بیان اینکه حوزه بهداشت و درمان در استان گسترده است، بر آموزش و پژوهش در بخش سلامت، بهداشت و درمان تاکید داشت و افزود: با آموزش و پژوهش می توانیم نقاط قوت و ضعف را شناسایی کنیم و گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه برداریم.

 

اصغری گفت: در حال حاضر 23 شبکه بهداشت در استان فعال است که متولی سلامت جمعیت 4 میلیون و 200 هزار نفری استان هستند.

 

وی با بیان اینکه خدمات بهداشت و درمان را در دورترین نقاط و محرومترین روستاها نیز ارائه می دهیم، تصریح کرد: لازم است مسئولان و خیرین برای خدمت رسانی بیشتر به مردم نقاط محروم حوزه بهداشت و درمان را یاری کنند.

 

وی به مشکلات اقتصادی در حوزه سلامت و بهداشت اشاره داشت و گفت: مشکلات اقتصادی باعث می شود به خوبی نتوانیم از ظرفیت های موجود در بخش سلامت بهره ببریم.

 

اصغری افزود: در بخش تجهیزات و تاسیسات مشکل داریم و لازم است در این زمینه تلاش کنیم.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: در دولت تدبیر و امید سعی در ارائه آمار واقعی به مردم داریم و رویه ما بر اساس واقعیت و راستگویی است و انتظار ما از رسانه ها همراهی و همگامی با ماست.

 

در ادامه علیرضا یوسفی، معاون مدیریت منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: 170 میلیارد تومان بدهی از اردیبهشت ماه سال 91 تا امروز به پرسنل، بیمارستان ها و پیمان کارها داریم و امیدواریم بتوانیم کمبود بودجه ها را جبران کنیم.

 

 

وی با اشاره به سرانه وزارت بهداشت و درمان برای هر نفر گفت: این سرانه 150 هزار تومان است که با کمک های غیرمستقیم و شهرداری 600 هزار تومان می شود.

 

حیدرعلی داوری، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز در این جلسه با بیان اینکه 52 بیمارستان در کل استان داریم، گفت: 33 بیمارستان متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و مابقی متعلق به تامین اجتماعی و بقیه سازمان هاست.

 

وی افزود: تا پایان سال 94 پیش بینی 7 هزار و 981 تخت در استان داریم و در حال حاضر 6 هزار و 95 تخت استفاده می شود.

 

داوری گفت: 520 بیماری هموفیلی، 825 بیمار تالاسمی ، 623 بیمار دیالیزی و 4 هزار و 300 بیمار مبتلا به ام اس در استان اصفهان وجود دارد.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 330141

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha