وی گفت : اگر پلیس بتواند الگوسازی، حمایت از فعالیتهای فرهنگی و هنری و مشارکت در آنها را در سطح جامعه سامان بدهد، می تواند به ماهیت و رسالتش نزدیکتر شود و در حقیقت به بسیاری از اهداف خود خواهد رسید.
مدیر مطالعات فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه جشنواره فیلم پلیس ویترین فعالیتهای سینمایی پلیس است، اظهار داشت: برای تعامل و نزدیکی میان هنرمندان و نیروی پلیس باید به آرمان های مشترک توجه داشت و امروزه هنرمندان و پلیس به برخی از این اهداف مشترک در آنها رسیده اند.
اثباتی با بیان اینکه ارائه سوژه های قابل اجرا، مشاوره در تولید و سایر حمایت های مورد نیاز فیلمسازی از دیگر وظایف پلیس در قبال هنرمندان و فیلمسازان است، گفت : اگر فرهنگ را دارای چهار لایه اعتقاد، باور، ارزش و رفتار بدانیم هسته اصلی هر فرهنگی اعتقاداتش است.
وی در ادامه افزود : اگر پلیس یا هر نهاد دیگری بخواهد رفتارهای اجتماعی جامعه را هدایت کند، باید از نقطه اعتقادی کارش را آغاز کند، باید به سراغ آگاهی دین مدارانه جامعه برویم.
بنا بر گزارش ستاد خبری چهارمین جشنواره فیلم پلیس ،اثباتی با بیان اینکه فیلمهای پلیسی-اجتماعی باید منطبق بر فرهنگ بومی ایران باشد، خاطرنشان کرد: اگر این الگوسازی را در ذهن جامعه ایرانی ایجاد و شاخص های این بحث را از طریق هنر به جامعه عرضه کنیم به طور حتم پلیس در اهدافش موفق میشود.
سردار اثباتی با بیان اینکه جشنواره فیلم پلیس برای موفقیت در کارش باید به چند اصل مهم توجه کند گفت : حمایت از تولید فیلمنامه ، سوژه یابی و سوژه سازی در قالب ایجاد یک بانک تخصصی و ایجاد شبکه ای متشکل از هنرمندانی که کاملا با محیط پلیس آشنا هستند، از نکاتی مهمی است که ناجا باید به آن توجه کند.
نظر شما